23. maaliskuuta 2012

"Insinööri" in action.

On hankalaa kun suurin osa lakoista on pahvilaatikossa eikä näe muuta kuin pullojenkorkit kun koittaa lakkoja valita.
Monessa blogissa onkin näkyny hienoja itsetehtyjä kynsilakkahyllyjä. Kysyin kiltisti poikaystävältä haluaisiko hän pienen rakennusprojektin :D haha, no minä tässä sitten perjantai-illan kuluksi tein luonnoksen kynsilakkahyllylleni.


Tuollainen hieno luonnos haha. Tämä tulee varmaan olemaan joku ikuisuusprojekti jos poikaystäväni tunnen.. Tai sitten saan ihan ite alkaa rakentaa haha. Olen innoissani! Tulee helpottamaan lakkohen valintaa paljon :)

5 kommenttia:

 1. Ai sielläki oleilee tyyppillinen mies :D Mä aloin puhuun omalleni että tilaan sellasen hyllyn, niin täällä alko hän ite jo suunnitteleen :D Tosin epäilen samaa, että valmista ei varmaan ihan heti tule ;)

  VastaaPoista
 2. haha :D nopeammin tilaat kyllä netistä jostain kuin että mies saa jotain aikaseksi hahaha. Hinnasta en sitten tiedä tuleeko halvemmaksi vai ei, meinaan jos tilaa netist niin ne on aika kalliita. Mutta jos rakentaa itse, niin voi sekin olla kallista.

  VastaaPoista
 3. Mähän tein omani käytännössä itse, mies vain hoiti levyjen sahaamisen määrämittaan jonka olisin kyllä voinut itsekkin tehdä jos sirkkeli ois ollu kotona eikä anoppilassa. Mulle se ei ollu ainakaan vaikeeta, tosin oon timpuri yhdeltä ammatiltani, joten noi hommat on tuttuja.
  Hinnasta sen verran että kyllä itse tekemälläkin saa kalliin aikaiseksi, mutta jos ei oo turhan ronkeli ja suostuu käytämään kierrätys materiaaleja niin halvemmaksi tulee kuin tilaaminen ja saa just sellaisen kun haluaa. Omanihan pinnoitin noilla lehtileikkeillä :) On taatusti sellainen joka ei tuu jokaisen kaverin seinällä vastaan. Onnea projektiin :) Itsenikin pitäisi varmaan kohta tehdä jo toinen :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni on kanssa jo kaks tollasta (kuten olet varmasti blogistani nähnyt ;)), onneksi mulla on ihana isä joka on itse asiassa ihan oikeasti ammattilainen (raksamieeees), niin siltähän käy käden käänteessä tollasen väsääminen! Olen kyllä aina sitten maksanut parikymppiä vaivanpalkkaa, vaikkei mitään kyllä olekaan pyytänyt. Mutta en kehtaisi ilmaiseksi ottaa, kun kuitenkin toinen on aikaa, vaivaa ja rahaa käyttänyt. Mutta on kyllä ihan hirvittävän kätsy! Suosittelen! Jos vaan miehekkeesi saa sellaisen rakennettua... ;)

  VastaaPoista
 5. Mirja: Hyllysi on todella hieno ja päällystit sen kivasti (ja halvalla) joten ei sille tullu yhtä paljon hintaa kuin tilattu ois maksanu :) Pistän korvan taakse tuon kierrätysmateriaalijutun, koitan löytää mahdollisimman paljon kierrätettyä niin ei tarvitsisi ostaa niin paljon :)
  Käpsytin: Olen nähnyt ja haluan samanlaisen haha :D Niin, on se kyllä totta että vaivanpalkkaa pitää antaa toisille, varsinkin jos hän teki noin hienon hyllyn sinulle! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)