25. syyskuuta 2011

mitä ihmettä...

Yhtenä päivänä luin toisesta blogista, että hänen blogiin on päästy jobsforsmartpeople-nimiseltä sivulta. Menin katsomaan omat tilastot ja siellä näkyi myös paljon vierailuja kyseiseltä sivulta.

No tänään huomasin että olen saanut paljon kävijöitä pu.gg nimiseltä sivulta (älkää vaan menkö siihen osoitteeseen, googlailin vähän ja se osoittautuu jokski virus sivuksi). Googlesta löysin että monet muut bloggaajat oli saanut kävijöitä samasta osoitteesta ja että se osoite "on" Venäjältä.... Miksi ihmeessä ne on eksynyt minun pieneen blogiini? :S Pelottavaa kun tollasissa epämääräisissä osoitteissa on viitteet blogiini.... Onko kukaan muu saanut vierailijoita kyseiseltä sivulta?

10 kommenttia:

 1. Itsellänikin on samoista sivuilta tullut kävijöitä, outoa. :s

  VastaaPoista
 2. mullakin on aina välillä noita hämäriä osotteita, tota jobsforsmatpeoplesia on ollut useampaankin otteeseen. En kyllä tiedä mistä se johtuu, mutta aika oudoltahan se tunnostaa.. :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla oli ihan sama osoite tuolla omissa tilastoissa... Oonkin sitä ihmetelly kuluvan viikon aikana... kuutisen käyntiä näyttäis olevan sitä kautta! Taidampa pöyräyttää koneelle tehotarkistuksen päälle!

  VastaaPoista
 4. Oma hypoteesini on, että ko. sivut ovat jonkinlaisia virus/spambotteja, jotka siis yrittävät levittää virus/mainoskommentteja blogeihin. En ole ihan varma, mutta voi olla niin ettei bloggerin kommenttikoneisto päästä näitä kommentteja ollenkaan läpi, joten ne eivät ilmaannu mutta käynnit jäävät.

  VastaaPoista
 5. hui, aika moni on saanut kävijöitä sieltä :S ja mikäköhän tuo anonyymi joka laittaa vaan pisteen... varmaan joku sieltä spammisivulta! Pelottavaa :(

  VastaaPoista
 6. Nyt kun asiasta kuulin, niin kävin katselemassa omia tilastojani. :o Pu.gg sivustolta oli n. 10 käyntiä, aika pelottavaa. :o Toiselta sivustolta, mistä mainitsit, ei ollut kävijöitä. Nuo pisteitä laittavat anonyymit ovat myös aika outoja. (x

  VastaaPoista
 7. :O Hyi pelottavaa!! Onko sinullakin ilmaantunut noita pisteitä lähettäviä anonyymeja? :S

  VastaaPoista
 8. täällä kans yks joka katsoi että tuolta pu.gg on käyty! :o nyt muaki alkoi pelottaa, hui, mutta eikai ne voi mitään tehä :)

  VastaaPoista
 9. nii en mä vaan tiiä... :D Vai käykö ne vaan ihan huvin vuoks lukemassa suomalaisii kynsiblogeja haha enpä usko :D

  VastaaPoista
 10. Mitään pahaa ei voi tapahtua kunhan ette klikkaile mitään epämääräisiä linkkejä tai anna salasanaa kenellekkään (:

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)