29. syyskuuta 2011

Yksi saapunut paketti

Tänään saapui ihanatkynnet paketti! Olin juuri saapunut kotiin, kun postipate soitti ovikelloa (aika kauan se siinä yritti pakettia työntää postiluukusta hihihi) , ja onneksi olin kotona! Muuten olisi pitänyt mennä keskustaan asti hakemaan rakkauspakkaus :( Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja nyt kuvien pariin!

Ihanatkynnet tosiaan myy China Glazeja tällä hetkellä 8,50€ kappalehintaan, mikä ei todellakaan ole paha kun Suomessa ollaan! Pitää olla aika nopea, koska niitä ei ole enää paljon jäljellä :)

Tämä ihana näky tuli vastaan avattuani (revittyäni) kirjekuoren auki. Tosiaan siis tilasin vain kynsilakkoja, mutta yli 15€ tilauksista saa kaupanpäällisiä, eli työ hyrrä tuossa edessä on se kaupanpäällinen :)


Parempi katsaus paketin sisältöön?


Eli tuo hyrrä on täynnä... en tiedä mitä nuo ovat! Siis, ei ne vaikuta normistrasseilta... Ne ovat isompia ja jotenkin... Miten nyt selittäisin... En tiedä näettekö kuvasta mitä oikein tarkoitan... :D No mutta kuitenkin, oli kyllä erittäin kiva kaupanpäällinen! :)

Sitten lakat oli pakattu tällasseen pakettiin;

 Ja sitten paketin avattuani paljastui kolme lakkaa;

Eli Concrete Catwalk, Skyscraper, Below Deck

 Siinä ne sitten olivat! :) Mitäs tykkäsitte? Itse tykkään kovasti, kyseisiä värejä ei minulta ennestään löydy :) Minulta löytyy sellasia perusvärejä, mutta huomasin, että minulta puuttuu ns. "neutraaleja" värejä, esim just nuo Below Deck ja Concrete walk. Niiden päälle on sitten kiva leimailla ja sillee! Ja kaikki nämä värit sopivat erittäin hyvin syksyyn :) Minkä näistä ihanuuksista kuuluisi päästä kynsille ensimmäiseksi?
9 kommenttia:

 1. Ui ihania lakkoja! (: Mistä muuten sun blogin nimi tulee? Tai toi numerosarja? (=

  VastaaPoista
 2. kiitos anonyymi :) Toi numerosarja on vaan keksitty, tein aluksi youtubeen oman channelin ja se ehdotti numerosarjaksi tuon 1820, kun olin eka vaan laittanut nails mutta se oli varattu :) Eli ei sinäänsä tarkoita oikee mitää tuo numerosarja ^^

  VastaaPoista
 3. salainen ihailija ;))))29. syyskuuta 2011 klo 13.05

  Tosi kivoja lakkoja kaikki kolme :> erityisesti toi skyscraper! siinä on glitteriä, hihi. kokeile sitä ekaks!
  puss på dej, hejps.

  VastaaPoista
 4. Hei, salainen ihailija! Kiitoksia :) Minäkin pidän tuosta skyscraperista, ihanaa kun siinä on glitteriä! Voin kokeilla sitä ekaksi :) Suukkoja sinullekin, heippa!

  VastaaPoista
 5. Noi kaupanpäälliset on luultavasti 2 tai 2,5 mm strasseja :) Ihania lakooja toi Skyscraper on tosi nätti! Ja tosiaan noitten kahen muun päälle on varmasti kiva tehdä koristeluja! Ekana kynsille Skyscraper! :)

  VastaaPoista
 6. Salainen suppilovahvero! :D29. syyskuuta 2011 klo 13.09

  Ihania lakkoja! Skyscraper ekaksi kynsille! (=

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: varmaan 2,5 mm strasseja, koska ovat kyllä erittäin isoja! Ja ne ei ole sillee tasapyöreitä, vaan vähän sillee kulmikkaita, en oikein osaa selittää :)

  Dear Salainen suppilovahvero: Kiitos! Lukijoiden pyynnöstä ensimmäiseksi kynsille pääsee Skyscraper murskavoiton johtamana! :D

  VastaaPoista
 8. Ihania lakkoja! Ite tykkään eniten tosta scyscraperistä! :)

  VastaaPoista
 9. Skyscraper taisi olla lukijoideni makuun eniten :) Itsekin tykkään kovasti lakasta, onneksi ostin sen! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)