24. syyskuuta 2011

Arábica

Sinäänsä syksy on ihan kiva vuodenaika kun saa käyttää syksyisiä värejä. Kesällähän äiti osti minulle Mavalan Bangkok-kynsilakan, jota en kesällä viittinyt käyttää kun ei ollut kovin kesäinen väri. No eilen kynsikärpänen puri ja tein pitkästä aikaa (melkee viikkoon!) uuden manin. Ja tein vielä sellasen jota en ole aikasemmin kokeillutkaan!! :)


Eli ensiksi käyttämäni tuotteet. Aluslakkana viimeisiään vetelevä Trind Nail Repair, sitten kaksi kerrosta Dermosilin vaaleanpunaista (joka on aivan mahtava, kynnet näyttivät silkin pehmeiltä :O Siis en osaa kuvailla, oli jännän näköiset!!), sitten vinosti viiva ihanalla Mavalan Bangkokilla, on nykyään yksi lempparilakoistani. Sitten ohuet viivat "OPI"n hahah ei oo oikee OPI... mutta siis kultaisella nail art linerilla, ja sitten siihen ylös sillee vinosti kultaista glitterkynsilakkaa.. Ai mitenniin glitterpainotteinen lakkaus? :))))


Ensiksi kokeilin kiekolle miten värit sopivat yhteen ja että uskallanko alkaa sotkea kynsiäni jos ne sitten epäonnistuvat enkä saa niitä pois ilman pikkuveljeni apua (taas pyysin apua pikkuveljeltäni ottamaan viime lakkaukset pois hihi). Lopputulos kiekolla oli tosihieno joten lakkasin omille kynsilleni. Otin kuvia niistäkin, mutta kuvissa näkyy että olisi mennyt kynsilakkaa kynsinauhoille joten en julkaise niitä ^^ mutta samannäköiset ne on kun tuossa kiekolla :)


Ja miten sitten otsikko ylipäätään liittyy sisältöön? No mielestäni nuo värit muistuttavat jostain itämaisesta... En osaa oikein selittää! Olen ihan zombi kirjoituksien jälkeen ja kahen viikon kipeänä olemisen jälkeen, aivot ei vieläkään oikeen pelaa!!

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo on kivannäköinen, keskimmäisen värin vaihtaisin vaikka tummanvihreään, niin itse ainakin pitäisin vielä enemmän. (: Mullekkin tulee mieleen joku itämainen juttu - eritoten ne niiden naisten vaatteet. :D

  VastaaPoista
 2. marie, kiva että tykkäsit :) sinähän voisit kokeilla samaa mania mutta tummanvihreällä! :) Nii, niillä on aika usein tuon värisiä vaatteita ja sitten paljon kultaisia koruja! :)

  VastaaPoista
 3. Oh, näyttää todella hyvältä ! :)
  Sai pienen inspiraation poikasen täällä liikkeelle, katsotaan tuleeko lähiaikoina hyödynnettyä tätä ideaa :3 Ilmottelen siitä sulle jos tulee ! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)