27. syyskuuta 2011

27.09 part 2


Huhhuh, toinen postaus jo tänään! Mutta kun nyt kerrankin on juttua niin pakko sitten postata sitä tahtii myös!

Tänään kun tulin kotiin hypärillä (tai oikeastaan kun olin lähdössä takaisin kouluun) postipate tiputti postiluukusta paketin ja minulla ei ollut aikaa avata pakettia, niin minun oli pakko odottaa loppupäivän kärsimättömänä koulussa että pääsen kotiin avaamaan paketin... No sitten kun vihdoin pääsin kotiin nii TADAA katsokaa mitä paketista kuoriutui!Minun Models Ownit! Näitä olenkin odottanu jo kauan :) Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohi se MOn -50% kampanjajuttu, ostin nämä yhden blogin kimppatilauksen kautta. Olin tilannut 3 muutakin, mutta ne olivat sitten loppu jo siinä vaiheessa kun tämä toinen bloggaaja sen tilauksen teki... Vaikka toisena päivänä kampanjaa sen tilauksen teki! :O Hullua... Mutta sain kuitenkin nämä :)


 Eli tämä ensimmäinen on Scarlet SparkleToinen on , useissa blogeissa nähty, Jade StoneSitten swatchasin noita kahta kiekolle. Eli kuten kuvasta näkyy on tuo Scarlet Sparkly läpinäkyvä, vaikka ei se ihan läpikuultava kuitenkaan ole. Mutta aion tuota lakkaa käyttää jouluna punaisen lakan päällä ainakin :)Juuri ja juuri nuo kaksi uutta tulokasta mahtuu tonne minun kynsilakkatelineeseeni... Hehe, alkaapi olla aikas täynnä...Ja sitten tänään lakkasin pitkästä aikaa taas kynsiäni ja en voinut olla kokeilematta uutta Sally Hansenin aluslakkaa. Olen tosiaan vain kerran nyt kokeillut tätä, mutta on minulla jo nyt paljon hyvää sanottavaa siitä! Käytin sitä siis ainoastaan aluslakkana, en päällyslakkana, koska käytän cesarsin pikakuivattajaa päällyslakkana. Tässä on kivan pitkä sivellin (tuli black out.... Mikä se sana on.. onks se sivellin? :DD), eli sitten kun tavaraa ei niin paljon enää siellä ole niin viimeisetkin saa sitten tolla pitkällä ehhmm siveltimellä. Levittyi ihanan helposti. Oli mukava käsissä ja mukava käyttää.


Tänään olisin halunnut kokeilla jotain ihan uutta mania, ja kokeilinkin vähän kiekolle että mitä voisin tehdä. Tuosta tuli ihan kiva, mutta aloin miettiä, onko tuo ihan "minua". Abstrakteja maneja ei kovin usein minun kynsilläni näe, koska jotenkin en tunne itseäni kotoisaksi sellasissa... Tykkään (olette varmaan huomanneet) aika yksinkertaisista, mutta eleganteista maneista. Joten tämä jäi ainakin tänään vain kiekolle manina, ei päässyt kynsille asti. Huomenna saatte sitten nähdä mitä sitten sain aikaiseksi, sen voin paljastaa että on kyllä uusi asia minulle. En ole siis koskaan ennen kokeillut, vaikka monissa blogeissa - ja jopa cosmossa - on ollut siitä juttua :)
Ja loppukevennykseksi voin teille kertoa että sorruin pitkästä aikaan nettishoppailuun! 3 juttua tilasin ihanatkynnet nettikaupasta. Saatte sitten nähdä kun paketti saapuu luokseni ;)

4 kommenttia:

 1. Herkun väriset lakat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että muutkin ovat lukutoukkia ;)
  Pitääkin tutustua heidän tuotantoon. Kiitos kovasti vinkistä ! :)
  Haluisitko vähän valaista, minkä tyylisiä kirjoja he kirjoittavat ? (googlea on niin rankka käyttää ;))

  ps. Tuo Scarlet Sparkle on ihanan värinen, vaikkei kunnolla peitäkään :3 Miulta löytyy myös tuo Jade Stone :)

  VastaaPoista
 3. kiitti marru, minunkin tekee mieli syödä ne! :DDd
  ooka: Tuo scarlet sparkly tulee olemaan täydellinen joululakka, en varmaan muita lakkoja käytäkään :D Toi Jade stone on sitten ehkä vähän enemmän kevään värejä :)
  Rose: kiitos, olen samaa mieltä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)