7. syyskuuta 2011

Cosas para invierno

Tänään oli nuhainen ja einiinkivapäivä koulussa... On niin ärsyttävää olla koulussa kun nokka valuu eikä oikein jaksais keskittyä! Pakko kuitenkin olla koulussa, maanantaina ja tiistaina sentään kuullunymmärtämiset vuorossa... JÄIKS!

No mutta eihän tämä ole mikään koulublogi, vaan kynsiblogi!

Tänään tullessani kotiin koulusta näin postimiehen tiputtaneen postiluukusta paketin!

Keneltäpäs muultakaan kuin yhteistyökumppaniltani, Sannalta!

Ja näin hyvin tavarat on pakattu, ihan vain tiedoksi sitten kun tilaatte häneltä, että ei tarvitse olla huolissaan että tavarat menisivät rikki matkan varrella.

Ja tässä yhteiskuva kaikista ihanuuksista, jotka olivat paketissa:

Ja sitten esittelyt yksittäin. Aloitetaan näistä mustista kukista! Nämähän eivät ole kovin kesäiset värinsä perusteella, mutta tulevat sopimaan erittäin hyvin talvella kynsien koristeluun mielestäni. En tiedä kuinka monta kukkaa on tuossa yhdessä purkissa, valitettavasti!


Sitten sain pinkkejä strassitähtejä. Näitä ajattelin myös käyttää talvisiin koristeluihin; joku tumma lakka ja nämä lätkäistään päälle ja ihana lopputulos! Nämä kuitenkin antavat sitä väriä, mitä voi kaivata tumman lakan päälle :) Perfecto!


Ja taas tulevaa talvea ajattelin näitä katsoessani! "Peilaavat kuunpuolikkaat". Näitä on erivärisiä, eli kivaa vaihtelua! On keltaisia, sinisiä, vihreitä, tummanpunaisia, pinkkejä sekä kultaisia. Niistä päätin näyttää kaksi kuvaa; ensimmäisestä näkee värit hyvin, toinen olikin sitten vaan jotenkin hieno mielestäni... :DYstävänpäivää ajatellen halusin kokeilla näitä peilaavia sydämiä. Eikö olekin hempeen näköiset, vaaleanpunaiset sydämet? On kyllä söpöt! Tottakai käytän näitä muulloikin kuin ystävänpäivänä, mutta heti iski ajatus ystävänpäivämanista... Saa sitten nähdä mitä kehittelen kun ystävänpäivä koittaa :)Nämä kaikki ovat uutuuksia, eli just äsken vasta tullut Sannan verkkokauppaan. Jäin vielä himoitsemaan kirjaa, missä on erilaisia nail arteja - inspiraatioksi. Kirjassa on 1000 ideaa, ja niistä saa vaikka kuinka monta ideaa soveltamalla! Jossain vaiheessa pitää sitäkin kokeilla, kirja maksaa sentään vain 9,95 € :)

Mitäs piditte tuotteista? Tuliko lisää himoituskohteita? 

4 kommenttia:

  1. Oi kun kivoja varsinkin nuo tähtistrassit! :D Kiva päästä näkemään mitä noilla teet (:

    VastaaPoista
  2. talvi lähenee nopeammin kuin kuvitellaankaan :D Eli ei kauaa mene kun saatte nähdä mitä tulee väsättyä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)