20. huhtikuuta 2017

Vihreä kevät

Vihreä on kaunis väri. Mutta valitettavasti en koe, että vihreä näyttää imartelevalta kynsilläni. Jos olisin hiiiitusen kalpeampi niin sopisi huomattavasti paremmin minulle.

1

Mutta vaikka jokin väri ei sovi kyseiselle henkilölle, niin eihän se estä kuitenkaan käyttämästä väriä!! Eli vihreää kynsille vaan ja muut ajatukset nurkkaan!

4

Lumenen Go Crazy ei peitä yksinään, joten se kaipaa alleen vihreän cremelakan. Onneksi kokoelmistani löytyikin täydellinen vihreä creme tuolle hullulle yksilölle (lol). Go crazy on täynnä vihreää shimmeriä - superhieno! Koristelin helpoilla dotting tool -kukilla ja strasseilla. That's the way I like itttttt.

2

Ihana lukijani Marppa kehui tekstuuriliukuani taannoin. Olin tosi otettu. Tekstuuriliukua onkin viime aikoina näkynyt _suhteellisen_ usein blogissani haha. Tämä on niin tyypillistä minua: kun löydän uuden koristelutavan, jään siihen helposti "koukkuun".

3

Mitäs väriä seuraavaksi kokeiltaisiin kynsillä? Nyt on ollut kokonaan keltaiset kynnet, vihreät, siniset, tumman lilat/mustat ja korallinpunaiset... Oranssia? :D

4 kommenttia:

 1. Mä rakastan vihreää, aivan ihanat kynnet! <3 Korallia kiitos! ^_^

  VastaaPoista
 2. Minä olen alkanut pikkuhiljaa ihastua vihreisiin kynsilakkoihin. Ennen en halunnut niitä omille kynsilleni mistään hinnasta. Kyllä ne muilla näyttävät hyvältä. Nää on hienot kevätkynnet. Hyvin sopii sulle! Ja toi liuku <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän vihreä sopii sulle ihan hyvin! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)