11. huhtikuuta 2017

Ei yhtään keväiset

Tuntuipas rankalta lakata näin tummalla kynsilakka keväällä! Tämä jää viimeiseksi #tbOPI-postaukseksi, koska en omista enää yhtäkään lakkaa tbOPI-listalta. Harmi, oli kiva käydä läpi näitä vanhoja OPI-lakkoja - eikä aina vaan keskittyä uusimpiin kokoelmiin.

OPI lincoln park after dark

Viimeinen lakka, eli Lincoln Park After Dark, onkin sitten oikein näyttävä. Olen lukenut blogeista/katellut youtube-videoita, joissa moni on kertonut, että tämä kyseinen lakka on yksi heidän lempparilakoista. Itse en niiiiin ymmärrä tämän hypetystä. Vaikka kuinka yritin eri valoissa tarkastella lakkaa, näytti se aina mustalta.
Lakka peitti yhdellä paksulla ja huolellisella kerroksella.

2

Koristeluiden keksiminen tuotti päänvaivaa. Tekisi mieli lakata pääsiäispupuja jne, mutta eihän nyt tämän lakan kanssa sovi mikään "hauska" juttu. Siirtokuvat ja strassit kukkien keskelle, easy.

3

Kaveriksi sopi ihan hyvin OPI Stay the night -tekstuurilakka. Siinä on mustaa ja lilaa, vähän niinku ajattelin että se on Lincolnin tekstuurikaveri.

1

En tiedä miten on mahdollista, mutta päällyslakka levitti siirtokuvia! Näin ollen siirtokuvat eivät enää näytä niin siisteiltä. En muista, että näin olisi aikaisemmin käynyt. Näillä siirtokuvilla alkaa olemaan jo ikää, eli ehkä eivät kestä enää kovaa käsittelyä.

Vähän harmittaa, että tämä haaste on nyt ohi. Varmaan kesällä julkaisevat sitten seuraavan puolen vuoden tbOPIt - toivotaan että siellä on tuttuja lakkoja joukossa.


P.S: Täytän tänään 24 vuotta!! Siitä lähtien kun minusta tuli äiti (vuonna 2015), en enää muista automaattisesti miten vanha olen, vaan minun täytyy aina laskea ... vuonna 1993 syntynyt, nii mikä vuosi nyt on? aaaa 2017, no se tekee sitten..... Kuuluisat "äitiysaivot" !

7 kommenttia:

 1. Tää on must yksi OPIn kauneimmista lakoista, aikamoinen klassikko. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On klassikko joo, jotenkin en vaan ihan ymmärrä hypetystä :P ehkä tuun jälkijunassa :D

   Poista
 2. Kauniit! Toi Stay the night on hieno! Harmi etten huomannut hankkia kuin Honey Ryderin sillon joskus. En sillon vielä ihan innostunut tekstuureista.

  Hyvää synttäriä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Mä haluaisin kans lisää OPIn tekstuureita, niissä on kivat ne isot glitterit joukossa! Harmi ettei niitä oikee julkaista enää eikä vanhoja kokoelmka oikee oo myynnissä missää..

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Voi jestas, paljon onnea Daniela! ❤❤ aina tuohon höperöyteen ei edes äitiyttä kaivata, minun mies meinaan muistaa jatkuvasti oman ikänsä väärin parin vuoden heitolla. Eikä sillä lapsia pitäisi olla :D

  Kynnet on kauniit, tykkään kokonaisuuden dramaattisuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡♡ haha, okei no mut miesten aivot...toimivat vähän erilailla nekin haha

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)