9. huhtikuuta 2017

Cocopandan tilaus

Kiva kun välillä saa vaan päähänsä, että on PAKKO hankkia joku tietty juttu. Siitä ei vaan pääse yli ennenkuin sen on hankkinut. Minulle kävi niin aurinkopuuterin kanssa. Pohdin monta viikkoa minkä aurinkopuuterin ostaisin, mutta oli kuitenkin pakko joku aurinkopuuteri ostaa. Eksyin cocopandan nettikauppaan ja noh, siitähän se tilaus sitten lähti...

1

theBalmin Bahama Mama on aika tunnettu aurinkopuuteri. Se ei taita ollenkaan oranssiin, vaan on just täydellinen matta aurinkopuuteri. Tätä oli unelma levittää, ei ollut pelkoa övereistä.

Ja millä sitä aurinkopuuteria levittäisi? No tietenkin siihen sopivalla UUDELLA siveltimellä...

5

Kaikki kauneusvloggaajat, joita seuraan, omistavat tämän Real Techniquesin Blush brushin. Jos niin monella on tämä sivellin käytössä, niin ei voi olla huono ostos. Ja on kyllä ollut hyvä sivellin! Superpehmeä. Sopii hyvin myös aurinkopuuterin levitykseen.

4

Nyt kun olen itsekin alkanut käyttämään enemmän korostuspuutereita, niin kaipasin siihen touhuun kunnon siveltimen. Ecotoolsin Fan brush on ollut aivan loistava korostuspuutereiden levittämiseen. Sillä vaan huiskii menemään niin aaaa että.

2

Olen jo pidemmän aikaa kaivannut järkevämpää meikinsäilytysratkaisua. On aika epätehokasta joka kerta kaivaa meikkipussista kaikki tarvitsemansa meikit, sitten laittaa ne takaisin, kaivaa uudestaan joku tuote jos haluaa lisätä jotain yms yms. Shelasilla on monta erilaista meikinsäilytysratkaisua, ja tilasin tämän pienen, mutta kuitenkin arkea huomattavasti helpottava, telineen. Lokeroihin mahtuu poskipunat, yksittäiset luomivärit ja korostus-varjostuspuuterit. Yläpuolen telineeseen mahtuu niin huulipunat kuin huulirasvat, CC-voide, kajalit - KAIKKI. Minulla on tällä hetkellä kaikki arkimeikkituotteet tuossa telineessä, ja on kyllä kätevää.

3

Yläosan saa irrotettua, jos haluaa käyttää osia erikseen. Tällä hetkellä meikkauspisteeni on samalla kynsienlakkaus+työpöytäratkaisu... Todella epäkäytännöllistä. Mutta kun taapero yltää kaikkeen ja haluaa kokeilla kaikkea, niin on helppo nostaa vaan tuo teline korkealle hyllylle ja näin ollen ei tarvitse pelätä taaperon tahmaisia tassuja.

En kirjoittanut mitään hintoja, koska hinnat vaihtelevat varmaan päivittäin. Koen, että cocopanda, bangerhead ja eleven harjoittavat kaikki hintojen vaihtelua, alennuskampanjoita viikoittain jne. Eli näillä hinnoilla millä minä nämä tuotteet ostin, eivät varmaan enää ole ajankohtaisia.

Löytyikö tuttuja tuotteita? Onko teillä jokin lemppari aurinkopuuteri?

4 kommenttia:

 1. Moikka! Törmäsin sun blogiin sattumalta, ja haluisin kysyä että kuinka pitkä toimitusaika cocopandan tuotteilla oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko 4 päivää ollut , paketti seisoi 3 päivää paikoillaan jossai postin lajittelukeskuksessa... eli oli varmaan joku postin moka, luultavasti olisi voinut nopeamminkin tulla perille :)

   Poista
  2. Aika nopeesti tuli, ite tilasin sunnuntaina eikä näy vieläkään... :/

   Poista
  3. Pääsiäinen varmaan sekoittaa postin toimintaa... lähetin sunnuntaina kaverille postikortin ja tänään vasta se oli tullut perille -.-" onko pakettisi jo pakattu ja lähetetty matkaan, seurantakoodia??

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)