6. huhtikuuta 2017

OPI Cajun Shrimp #tbOPI

Tällä kertaa esittelyvuorossa sellainen lakka, jonka olen jo monta vuotta omistanut, mutta jolla en ole kertaakaan lakannut! Ja nyt kun lakkasin sillä, en ymmärrä miksi en ole aikaisemmin kokeillut tätä... Aivan superkaunis lakka!

opi cajun shrimp

Cajun shrimp on kaunis korallinpunainen (creme). Peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Toki, pitkät kynnet saattavat vaatia kolmannen kerroksen. En löytänyt kokoelmistani dupea tälle.

2

Lähimpänä on Maybellinen Hot Salsa, mutta se on aavistuksen vaaleampi kuin Cajun Shrimp. Mutta ai että, minä niiiiin tykkään korallinpunaisista kynsilakoista!! Niitä tykkään käyttää kun on kiva rusketus meneillään, ahh.

3

Kieltämättä oli hieman vaikeaa keksiä koristeluita... Koristeluiden suhteen nämä kynnet menivät hieman mönkään näin jälkikäteen katottuna. Tällaiset kauniit lakat näyttävät parhaalta ihan yksinään.

1

China Glaze Pizzazz vetelee ihan viimeisiään. Harmi, koska se on ollut todella hyvä superglitterinen lakka. Onneksi löysin kokoelmastani Wet n' wildin  Part of Five. Siinä on hieman isommat glitterit kuin Pizzazzissa, eikä yhtä paljon glitteriä niinku... Joutuu kerrostamaan jos haluaa täyden peittävyyden. Mutta pääasia on, että on samanväriset glitterit kuin Pizzazzissa, koska nuo värit sopivat jokaisen kynsilakan kaveriksi.

4 kommenttia:

 1. Todella upea puhdas hieman lämmin punainen tämä Cajun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä kesäinen fiilis, tulen käyttämään ahkerasti kesällä :)

   Poista
 2. Oi, onpa kaunis lakka! Ja musta nuo koristelutkin on nätit <3 :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)