16. huhtikuuta 2017

Överit pääsiäiskynnet

Se tunne, kun on niiiin paljon erilaisia koristeluideoita ja ahtaa ne kaikki ideat samaan lakkaukseen... Siitä seuraa katastrofi.

3

Onnistunut koristelu ensin: eli aksenttikynsissä KBShimmerin Where My Peeps At. Aivan supersöpö keltainen glitterlakka. Laitoin alle kerroksen Rimmelin Lemon Dropsia, koska en muistanut peittääkö Where My Peeps At yksinään. Vastaus: WMPA peittää yksinään :D

1

Muille kynsille lakkasin pari kerrosta OPI I Am What I Amethyst. Ensimmäinen kerros raidottui vähän, toinen kerros teki lopputuloksesta täydellisen tasaisen. Ihan superkaunis sävy!

2

Kun pääsiäiskynsille haluais: pääsiäisdecalit, keltaista glitteriä ja vaaleanvihreitä helmenpuolikkaita. Niiiiiin, niitä kaikkia EI pitäisi laittaa samaan aikaan YHDELLE kynnelle. Enough is enough... Nuo helmenpuolikkaat ovat ihan liian isoja, pienemmät strassit olisi varmasti sopineet paremmin.

4 kommenttia:

 1. Hih, kunnon pääsiäisoverit! :D Noi keltaiset kynnet on sellaiset, jotka olisi voinut itselle tehdä kaikkiin kynsiin, tosi kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, välillä tulee hutilyöntejä mutta sitten taas pysytään hetken ajan raiteilla hahha :D

   Poista
 2. No mutta nämähän on supersöpöt! ♥♥ Kyllä välillä saa heittää vähän överiksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, överit on ihan ok aina välillä :') naurattaa vaan se tunne illalla (yöllä) kun lakkaa kynsiä ja yksitellen tulee uusia ja uusia ideoita... ja kaikkia ideoita toteutetaan samoihin kynsin... eihh :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)