2. helmikuuta 2017

OPI RapiDry vs essence the gel polish top coat

Olen viime aikoina kokeillut kahta pikakuivattavaa päällyslakkaa, ja haluaisin jakaa mielipiteeni näistä yksilöistä täällä blogini puolella. Vertailen hinta-laatu-suhdetta, kiiltoa, kuivumisnopeutta ja pysyvyyttä.

1

Okei, aloitetaan ihan perusjutuista kuten hinta ja saatavuus. Essencen gel polish top coat (kuivuu siis ilman uunia, käytetään tavallisen kynsilakan päällä) on melko helppo löytää. Essenceä myydään muun muassa Tokmannilla, Halpa-Hallissa ja myös netissä kuten pretty.fi:ssä. Hintaa essencen päällyslakalla on 3,09 € (en ole varma vaihteleeko hinta kivijalkakaupoissa tai nettikaupoissa.)
OPI RapiDry ei löydy ihan jokaisesta kaupasta. Mutta siellä missä myydään OPIa, saattaa löytyä tämä päällyslakka myös. Omani ostin Tuurista. Normihintaisena Tuurissa tämä maksaisi 19.95 €, mutta oli alennuksessa hintaan 5€ (siksi raaskin sen ostaa :D )

3

Essencen gel polish top coat on koostumukseltaan paksumpi, ja siksi muistuttaa vähän geelipäällyslakkaa. Tykkään todella paljon tästä paksusta koostumukseta, joka on helppo levittää jne - no problem. Glitterien päällä tämä on loistava, koska kynnelle jää sileä pinta eikä glitter tunnu karhealta kynnellä. Kiilto on amazingggg. Kuivuu älyttömän nopeasti - siitä yllätyin positiivisesti! Kestävyydestä tämä päällyslakka saa vähän miinusta. Jos tätä on mennyt kynsinauhoille, niin seuraavana päivänä lakka saattaa lähtee jo lohkeileen. Mutta toisaalta jos lakkaa tällä oikein nätisti (ts. on tarkkana kynsinauhojen lähellä), on pysyvyys parempi.

2

Verrattuna essencen päällyslakkaan, ei tämä RapiDry ihan yhtä nopeasti kuivu. En ole minuutteja laskenut, koska sehän riippuu myös kuinka monta lakkakerrosta alla on jne.
Tässä on ihan ok kiilto. Glitterlakkojen päällä tämä ei ole yhtä hyvä kuin essencen, koska tämä on ohuempi koostumukseltaan --> glitterien rouheus tuntuu. Vaihdan usein lakkauksiani, joten en osaa tarkkaan sanoa montako päivää joku päällyslakka auttaa kynsilakkaa pysymään nättinä kynsillä. Mutta 3 päivää minulla kesti ihan hyvin - sitten vaihdoin lakat ;D

Henkilökohtainen mielipiteeni on se, että essencen on hinta-laatu-suhteeltaan parempi. Essence kuivuu supernopeasti ja tykkään paksummasta koostumuksesta. Kuitenkin lohkeavuus seuraavana päivänä häiritsee, mutta siitä saan periaatteessa syyttää itseäni kun lakkaan niin huolimattomasti ;)
OPI on todella kallis päällyslakka. Totuushan on se, että päällyslakkaa kuluu käytössä nopesti, joten äkkiähän sitä olisi vararikossa jos joutuisi monta kertaa vuodessa ostaa 19.95 euron päällyslakan! Ja noin kalliiseen hintaan odottaisin myös ihmeitä tekevän lakan, eli todellakin että lakka kuivuisi minuutissa - mitä ei OPI tee. Toki, joillekin on tärkeämpää että lakkaus pysyy viikon siistinä kynsillä; silloin OPI on hyvä vaihtoehto.

4 kommenttia:

 1. Tuo Essencen pikakuivattaja on mun luottopäällyslakka. Ainut miinus, jonka minä annan sille on, että se alkaa jankkiintua aika äkkiä, mikä on kyllä ominaista pikakuivattaville lakoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan se harmi että paksuuntuu nopeasti.. mutta toisaalta toi on aika halpa nii ei se silllee haittaa :)

   Poista
 2. Heiii miksei tuota essenceä mainosteta nopeasti kuivuvana!! Mä olen oikeasti _monesti_ ollut kiikuttamassa tuota kassalle testimielessä, mutta sit oon aatellut että se varmaan kuivuu ikuisuuden ja palauttanut hyllyyn :D Tulipa tyhmä olo! Kiitos siis tästä postauksesta :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että tästä postauksesta oli hyötyä!! Päääset kokeilemaan tuota pikakuivattajaa nyt sit :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)