31. tammikuuta 2017

Kevättä kohti

Olenko ainut, jolla on jo kevätfiilis? Minulle tulee aina niin pirtee olo kun päivät alkaa pitenee ja luonnonvaloa on useampi tunti päivässä! Mutta tuntuu kuitenkin, että tänä vuonna kevätfiilis on tullut aikaisemmin kuin normaalisti... syy saattaa olla se, että olemme vihdoin ja viimein iiiiiiihan loppusuoralla opparin hienosäädössä ja näin ollen stressi on vähän helpottanut.

3

Viime viikolla kävin läpi kynsilakkakokoelmaani. Olen viime aikoina käyttänyt melko paljon uudehkoja lakkoja, joten halusin löytää kokoelmastani taas ne unohdetut kauneudet. Ja löysinkin keväisiä lakkoja ja TADAA kevätfiilis kynsillä!

1

Käytetyt sävyt ovat juuuust ja just siinä rajalla, että tykkäänkö vai en. Vielä kallistun ainakin "tykkään"-puolelle. Butterlondonin Trout Pout on ihana lohenvärinen kynsilakka. Tykkään siitä ihan superpaljon! Color Clubin Hot Couture on aika paksuuntunut. Voikohan sen pelastaa kynsilakanohentajalla? Rimmelin Candyfloss cute on todella söpö, ja näin ollen olen vähän kiikunkaakun tämän kanssa... onko se liian ällösöpö makuuni?

4

Tällä hetkellä omistan 242 kynsilakkaa. Kokoelmastani suuri osa on OPI minejä, mavala, depend ja orly minejä. Mielestäni kokoelmani on aika kohtuullinen kröhöm

2

6 kommenttia:

 1. Hatunnosto vanhojen kynsilakkojen käytölle! Katselin ensimmäistä kuvaa hetken jo koitin hetken miettiä mikä kynsilakka on keskisormessa ja nimettömässä, mutta sepä olikin kahden lakan kombo. Oikein kiva. :)

  Ai sulla on jo kevättä rinnassa. Mulla ei oo vielä kevätfiilistä yhtään, joskus Ystävänpäivän jälkeen vähän kelien mukaan se yleensä vasta iskee... Sitä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vanhat lakat jää liian usein uusimpien lakkojen taakse :(( täytyis kyllä alkaa entistä enemmän käytttää vanhempia lakkoja!
   Jooo ihmeen aikasin tuli kevätfiilis... ja nyt viel alkoi sataa luntakin nii öööh tää on vähän outofiilis hahah

   Poista
 2. wow så vårigt och fint!! :D Våren är min favoritårstid!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket!! Jag gillar våren jättemycket också :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)