8. helmikuuta 2017

Viikon OPI: Alpine Snow

Tämän viikon Throwback OPI on vähän tylsä: valkoinen Alpine Snow.

opi alpine snow

Viime viikolla jäi Viikon OPI -postaus välistä, koska en omistanut kyseisen viikon lakkaa. En myöskään reissullani PK-seudulle ehtinyt lakkaamaan kynsiä kertaakaan.

Mitä teille tulee mieleen valkoisesta creme kynsilakasta? Minulle tulee mieleen tyylikäs, eleganttinen ranskalainen manikyyri.

1

En kyllä millään keksinyt muuta tapaa koristella kynsiä käyttäen puhdasta valkoista kynsilakkaa. Toisaalta, ranskalainen manikyyri oli ihan kivaa vaihtelua! Edellisestä ranskalaisesta manikyyristä on ihan superpitkä aika. Kynsiharrastuksen alussa lakkasin tosi usein ranskiksia - vapaalla kädellä. Nyt ei tulisi mieleenkään, olen ihan liian kriittinen tipin rajan siisteydestä.
Käytin apunani essencen french manicure -tarroja. Ne siis kuuluvat laittaa kynsirajalle ja niiden avulla tulee hiiiiiieno, siisti, täydellinen ranskis. Not.

french manicure

Miten voikaan olla mahdollista, että rajasta tulee epäsiisti vaikka on käyttänyt apunaan tarroja?!?!? Ja nuo essencen tarrat ovat surkeat. Katsokaa tarkasti pikkurillin kynttä. Eikö näytäkin rumalta? No kerronpa syyn: tarra vetäsi aluslakan mukanaan!!! Lakkasin pelkän aluslakan kello 19.30. Annoin kuivua klo 22.30 asti, jolloin asettelin tarrat ja vedin Alpine Snowta kynsirajalle. Ja sitten vedin tarrat pois ja... samalla puolet aluslakasta lähti mukanaan. En usko, että noissa tarroissa tarvisi olla ihan NOIN vahva liima ...

Itse teen ranskalaisen manikyyrin niin, että levitän valkoisen lakan päälle (ja siis koko kynnelle) jotain hentoa, suht neutraalin väristä ranskislakkaa (tässä tapauksessa Rigaa). Näin ollen valkoinen tippi ei ole liian järkky. Onhan ranskalainen manikyyri tyylikäs, mutta tällä hetkellä ihan liian tylsä minulle. Seuraava lakkaus saakin olla täynnä neonvärejä hahaha.

2 kommenttia:

  1. Mä en ole tainnut 20 vuoteen kokeilla ranskista, pitäisköhän joku kerta kokeilla taas. Mullekin vähän tylsä, koska rakastan värikkäitä ja oudon värisiäkin lakkoja, ne on olleet pitkään se juttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, onhan ranskis super boooooriiiiiingg! Kyllähän se ihan elegantilta näyttää, mutta toisaalta, on ihan kiva käyttää värikkäitä lakkoja ja vähän erottautua joukosta hahaha

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)