26. helmikuuta 2017

Viikon OPI

Olen viettänyt hiihtolomaviikon vanhempieni luona pääkaupunkiseudulla ja meillä on ollut ohjelmaa aamusta iltaan. Ollaan oltu tosi paljon ulkona, tehty hyvää ruokaa ja muuten vaan nautittu perheen kesken olemisesta. Olen saanut tankata voimia, että jaksan taas pyörittää lapsiperheenarkea.

En koko viikkoon ole lakannut kynsiä, joten en malta odottaa, että pääsen kotiin kynsilakkojeni ääreen! Ennen reissua lakkasin kuitenkin Viikon Throwback OPI-lakalla, jotta en jäisi jälkeen tässä haasteessa.

Dutch ya just love OPI

Taas oli sellainen lakka vuorossa jota en omista (Pompeii Purple). Noh, itsevaltiaana sitten valitsin yhden lempparilakoistani viikon TB-lakaksi: Dutch Ya Just Love OPI?


1

En kestä miten kaunis tuo lila lakka on! Siinä on superhienoa kultaista shimmeriä seassa. Shimmer ei näy kynsillä kovin selvästi, mutta samalla se kuitenkin antaa vähän syvyyttä lakkaan. jotenkin se vaan näyttää kaukaa niin hienolta, ahhh. Tämä on sellainen lakka, jota käytän jos mikään ei oikee inspaa. Tämä sävy sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sanoisin myös, että sopii eri ihosävyillekin laidasta laitaan. Lakka peittää hyvin jo yhdellä kerroksella - tottumuksesta lakkasin kuitenkin kaksi.

Kynsillä on toinenkin varsinainen throwback lakka, kuka muistaa tämän kunnian minkä jotkut (kynsi)bloggaajat saivat muutama vuosi sitten?


dollish polish unicornification

Jep, Dollish Polishin ja Cesarsshopin limited edition bloggaajakokoelma!! Siitä kokoelmasta ostin ainoastaan tämän Unicornificationin. Tottakai kun sävy oli juuri nappivalinta minulle. Tämä lakka on upea, mutta hieman ärsyttävä. Noita glittereitä ei millään saa tasaisesti kynsille. Ja kuten kynsikuvasta näkyy, niin kynsillä on vaan yksi isompi erikoisglitteri... En vaan kertakaikkiaan saanut useampaa kalastettua pullosta. Ja pidin kuitenkin pulloa monta tuntia kyljellään, väärinpäin ja ties mitä.

many purple


4 kommenttia:

 1. Kaunis, mulla ei olekaan tuota OPI:a. :)

  VastaaPoista
 2. Mullakaan ei oo tota OPIa, näyttää tosi kauniilta ♡ Mulla on myös toi Unicornification, olisin halunnut muitakin siitä kokoelmasta, mutta toi oli mun ykkösvalinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun tuo kokoelma julkaistiin, niin tää unicornification oli oikeastaan ainut josta kiinnostuin. Näin jälkeenpäin olen alkanut tykkäämään niistä muistakin haha :D nyt kun niitä ei enää saa... tyypillistä :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)