12. helmikuuta 2017

Avonin tilaus

Avon on entuudestaan nimeltään tuttu minulle, mutta merkin tuotteita en ole kuin muutamaa vaan kokeillut. Kaverini kautta pystyn nykyään tilaamaan Avonin tuotteita, ja sehän tulee tietään rahanmenoa baibaiiiii. No ei, onneksi Avonin tuotteet ovat halpoja.

avon 1

Käsikuorinta-ainetta olin vaille, koska ainoa omistamani käsienkuorintavoide on loppumaisillaan. Sisältöhän vaikuttaa aika yleelliseltä, afrikkalaista sheavoidetta. Tämä maksoi ainoastaan 3,95 €
En millään saa nenääni kertyneitä mustapäitä pois. Ostin testiin tämän Clearskin professional finnejä hoitavat liuskat -tuotteen. Tämä on tuubissa geelimäinen, mutta kuivuu sitten iholla liuskaksi. Kokeilin tätä samana päivänä kun sain tämän kaveriltani, mutta harmikseni se ei irrottanut kuin YHDEN mustapään. Ja tämä kuivuu aika tiukasti kiinni, joten poisrepiminen sattui. Tämä maksoi 6,95 €

avon 2

Avonillakin on myynnissä oma meikkimunansa, hintaan 4.95 €. Olen tähän mennessä kokeillut kahta eri meikkimunaa (Dermosil ja Willkem), saa nähdä pärjääkö Avonin yksilö kamppailussa kohti parasta meikkimunaa.
Vaikka tykkään kokeilla essencen eri ripsareita, halusin vaihteeksi kokeilla uutta ripsaria. Avonin Big & False Lash -ripsiväri maksoi 7,95 €. Se pääsee kohtapuolin testiin.
Ja viimeisenä tuotteena on oikeastaan syypää koko tilaukseen: vedenkestävä luomiväripohjustaja (7,75 €). Tarviin kesälle luomiväripohjustajan joka PYSYY vaikka hikoilee. Yksi kauneusvloggaaja tätä kehui, joten toivottavasti tämä toimii minunkin rasvaluomillani.

Olenko vähän jälkijunassa, kun nyt vasta tutustun Avonin tuotteisiin? Mitkä Avonin tuotteet ovat teidän lemppareita? 

2 kommenttia:

  1. Noi Planet Spa tuotteet ovat ihania! Itse tykkään Avonilta varsinkin huulipunista ja kynsilakoista, tosi laadukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kokemusta planet span vartalonkuorinnasta, ja siitä oon tykännyt tosi paljon! Pari avonin kynsilakkaakin olen kokeillut, ne oli kieltämättä laadukkaita :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)