14. helmikuuta 2017

Viikon Throwback OPI

Tämän viikon virallinen Throwback OPI on taas sellainen jota en omista (You Don't Know Jacques), joten sain valita jonkun toisen lakan kokoelmistani. Ja oli helppo valinta!

OPI my silk tie

Viime viikon perjantainahan oli 50 Shades Darker -elokuvan ensi-ilta. Kuinka moni kävi katsomassa ensi-iltaa? Itse olin kärppänä paikalla. Tottakai piti leffan kunniaksi lakata kynnet 50 Shadesin kokoelman lakalla. Tämä kokoelmahan julkaistiin parisen vuotta sitten, kun ensimmäinen elokuva oli kuvattu.

2

My Silk Tie on hopea shimmerlakka. 2 kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen. Harmillisesti tässä näkyy todella selvästi siveltimenjäljet.... Muuten tämä on aika jännä lakka, koska lopputulos jää hieman huurteisen näköiseksi! Auringonvalossa se heijastaa valoa paljon, kun taas varjossa se on huomattavasti tummempi (alempi kuva).

3

Kaverikseen silkkinen solmio sai essencen be my lucky star -lakan.

1

4 kommenttia:

 1. Ihanan lakan olit valinnut, multa löytyy Jacques taisi olla yksi ekoja OPIn lakkoja mitä ostin, pitäisikin katsastaa missä kuosissa se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Jacques näyttää superhienolta, täydellinen syyslakka. Oispa muuten ollut outoa lakata sillä näin talvella kun mennään kohti kevättä :P

   Poista
 2. Raahasin miehen lauantaina katsomaan mun kanssa Fifty shadesia, tottakai se oli ihan must-see! Aloin sen inspiroimana lukemaan kirjojakin taas (varmaan kymmenettä kertaa) uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, sieluntoveri! Tai no, raahasin ystävättäreni leffaan, miestä ei ois varmaan ees uhkailemalla saanut sitä leffaa katsomaan hahaha.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)