26. tammikuuta 2017

Tuuri HAUL

Viime viikonloppuna kävi tuuri Tuurissa. Ette uskokaan minkälaisia löytöjä tein!! Postauksen lopussa kerron paljonko ostokseni tekivät yhteensä, ja paljonko olisin joutunut maksamaan normihinnoilla. Sen verran voin paljastaa, että säästin TOSI paljon.

Tuuri HAUL 1

Myönnän, että OPI:n uudet julkaisut ovat jääneet viime vuosina vähemmälle huomiolle. Nykyään huomioni saavat eniten piCture pOlishin uudet kokoelmat. Minulla ei ollut hajuakaan tämän New Orleans -kokoelman lakoista. Kivoja kevätvärejä, joten nappasin mukaani. Ja okei, hintakin vaikutti asiaan... Normihinta Tuurissa tällä minikokoelmalla on 19.95 €. Arvaa paljollako ostin tämän? Hör och häpna: 4 €. TÄH!?!??! 1 € per pullo!!

Tuuri HAUL 3

Ja lisää OPI-lakkoja, niitä kun ei ole tullut pitkään aikaan ostettua. Näistä lakoista en ole myöskään aikaisemmin kuullut. Molemmat lakat kuuluvat Soft Shades 2016 -kokoelmaan. Nämä maksoivat 4 € kpl, kun normihinta Tuurissa näille olisi ollut 14.50 € kappale. Kokoelman muitakin lakkoja oli alennuksessa, mutta en tuntenut sen suurempaa vetoa niihin. Nämä kaksi ovat nimeltään I am what I amethyst ja This Cost Me a Mint. Ihania kevätvärejä, olen niin valmis tekemään jo kevätkynsiä!


Tuuri HAUL 2

Pakko myöntää, että en ole koskaan kokeillut OPI RapiDrytä. En edes kahta kertaa pohtinut ostaisinko vai en. Nimittäin... tämän normihinta Tuurissa on 19.95 €. Ja minä maksoin siitä 5€!
Essencen kynsilakanpoistoaine on paras. Tämä ei ollut alennuksessa, mutta ei normihintaisena maksa juuri mitään.


Tuuri HAUL 4

Essencen silky touch blush oli alennuksessa. Normihintaisena tämä maksaa 3,09 €, mutta minä maksoin tästä 1€. Sävy on 20 babydoll.
Kauneusbloggaajien keskuudessa Lumenen Vitamin C yövoide on saanut paljon kehuja, joten ostin sen testiin. Tällä hetkellä käytössä oleva yövoide vetelee viimeisiään, joten oli jo aikakin ostaa uusi yövoide. Tästä maksoin 5,90 €, kun normihinta on 17,90€.


Tuuri HAUL 5

Ostin vähän muitakin juttuja Tuurista, sieltä kun halvalla saa kaikkee mitä voi vaan kuvitella haluavansa. Olen kuullut positiivisia kommenteja tästä pukka-teemerkistä, joten halusin kokeilla itsekin tätä. Peppermint and licorice kuulosti niin herkulliselta yhdistelmältä, että nam vaan. Kokeilin tätä heti kotiin päästyäni ja oli kyllä hyvää! Plussaa tämä saa siitä, että se on luomu ja kofeiiniton. Tällä oli hintaa 4,95 € (oli ihan normihintaisena).
Olen jo pidemmän aikaa kaipaillut hienompaa taustaa kuvausboxiini. Löysin Tuurista dc fix design folieta marmorikuvioisena!! Kotiin päästyäni askartelin paskartelin hienon kuvausboxin, eli vuorasin pahvilaatikon tällä marmorikuvioisella dc fixillä. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon!

Niin paljonko ostokset kaiken kaikkiaan maksoi ja kuinka paljon säästin? Maksoin kaikista ostoksistani yhteensä 47,91 €. Normihintaiset tuotteet olisivat maksaneet yhteensä 114,80 €. Herreguuuud mitä säästöä!!

8 kommenttia:

 1. Ihania haalintoja. Varsinkin OPI:n lakat löytöjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OPIn lakat todellakin löytöjä!! Huhhuh, ei pystynyt jättään kauppaan hhaha :)

   Poista
 2. Ootpas sä löytänyt paljon! Mua iski silmään noi opi:n soft shades lakat, iihaanaat!
  Mull on ollu nyt vuoden käytössä toi lumenen vitamin c yövoide (ja päivävoide), enkä voisi olla tyytyväisempi! Ja myös pukan teet on ollu mun suosikkeja jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan kans innolla että tulee kevät ja pääsee lakkaan noilla keväisillä sävyillä!
   Hyvä tietää että noi lumenen voiteet on hyvii, ei ollut turha ostos ;) pukan teevalikoima oli huuuuge, meinasin ostaa kaikki haha

   Poista
 3. Wau mikä saalis! :o Vitsit kun en ikinä liiku Tuurin lähistöllä, olisi niin jännää päästä käymään :D

  Tuo uusi tausta näyttää muuten todella nätiltä, oi miten ihana idea :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuurista tekee kyl välil aikamoisia löytöjä! Kiitos :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)