16. tammikuuta 2017

sininen alice

Onko teillä lakkakokoelmissanne edustettuna joku yllättävä väri? Siis yllättävä niin, että ette juurikaan tykkää kyseisestä väristä ja kuitenkin sitä löytyy kokoelmista ties kuinka paljon. No minulla se on sininen.

1

En oikein tiedä sopiiko edes sininen minulle. Kuitenkin, kuten tästä postauksesta voi päätellä, kokoelmassani on PALJON sinisiä lakkoja. Kirjoittaessani lempparilakat 2016 -postausta muistin taas yhden lempparilakkani: piCture pOlishin alice. Ja sehän on sininen. Mutta se on kyllä aaaaivan upea, ja sopii mielestäni eri ihosävyillekin.

3

Huhhuh, tuossa on kyllä paljon erisävyisiä sinisiä edustettuna. Ja kokoelmista löytyy vielä ties kuinka monta sinistä lakkaa lisää.

2

Tein pitkästä aikaa liukuvärjäyksen. Ai että, se on kyllä niin kaunis koristelutekniikka! Päälle laitoin Zoya Maisie -lakkaa, joka on jännä flakie-lakka. Flakie-lakat sinänsä harmittaa minua, kun ne ei näy kuin ainoastaan tietyssä valossa. Mutta noh, menevät samaan kastiin kuin hololakat: pääsevät parhaiten esiin aurinkoisena päivänä.
Vaikka piCture pOlishin alice on kaunis, eroaa se muista omistamistani PP-lakoista: se vaatii 3 kerrosta peittääkseen täysin. Kuvissa on ainoastaan 2 kerrosta, ja nyt kun tarkastelen tarkemmin kynsiäni huomaan selkeästi, että kynsiraja kuultaa läpi. Onneksi alice kuivuu nopeasti, joten ei ole ärsyttävää edes lakata se kolmas kerros.

6 kommenttia:

 1. Onpa nätti tuo Alice! <3 Ja kynnet on muutenkin ihanat :)

  Minulta löytyy kokoelmasta yllättävänkin paljon sävyjä, joista en tykkää muuten kuin kynsillä. Esim. violettia on kertynyt hurjasti, enkä ole edes varma että tykkäänkö siitä edes siellä kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähhh, miten joku ei voi tykätä violetista?! :D hahaha, mielestäni violetti kyllä sopii sinulle eli älä vaan lopeta niiden käyttöä ;)

   Poista
 2. Rehellinen vihreä on jostain kumman syystä sellainen väri, jota ei taida löytyä kuin se yksi Essence :D Muut on tummempia tai neoneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mäkään en taida kovin montaa vihreää lakkaa omistaa... Just pari neonia löytyy, joulunvihreitä ja tekstuurilakkoja :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)