4. tammikuuta 2017

Iris

Lilaa. Lisää lilaa.

2

Muutama vuosi sitten KBShimmerin lakat olivat kova sana. Indie-lakat tekivät tuloaan markkinoille, ja KBShimmer taisi olla se merkki, jota jopa suomalaiset kynsiharrastajat lähtivät ensimmäisenä tilaamaan. Minä ainakin olin yksi niistä kynsiharrastajista. Blogeista ihastelin kaunista Iris My Case, mutta se oli juuri loppunut KBShimmerin verkkokaupasta tuolloin! Onneksi bongasin sen vähän ajan kuluttua kynsikirppikseltä, enkä edes kahta sekuntia miettinyt ostaisinko vai en.

3

Ja vaikka Iris My Case on tooodella kaunis lakka, arvatkaa montako kertaa se on ollut kynsillä. 2 tai 3. Eli oli jo aikakin lakata sillä... Onhan se kaunis, mutta hieman epäkäytännöllinen: tämän kanssa on vaikeeta keksiä koristeluita. Näin ollen on helpompi, että tällä lakkaa aksenttikynnet.
IMC:tä voi kerrostaa peittäväksi - vaatinee 3 kerrosta. On kuitenkin parempi idea lakata alle peittävä, suht samansävyinen pohjalakka. IMC ei näytä kerrostettuna yhtä hienolta, koska glitterit peittyvät lakan alle ja loppujen lopuksi kynsillä on vaan muhkurainen paksu kerros epämääräistä glitterhössäkkää.

Muilla kynsillä on yksi kerros essencen valkoista kynsilakkaa, jonka päälle laitoin ns. topperia eli IsaDoran Ray Of Light. Tämä Ray Of Light on todella kuultava lakka, enkä usko että se peittää kunnolla edes miljoonalla kerroksella... Mutta tykkään täntyyppisistä lakoista valkoisen lakan päällä: kimaltavat kivasti ja tuovat lakkaukseen pientä extraa.

1

Minä tykkään todella paljon kynsilakoista, joilla on hauska nimi. Joillakin kynsilakoilla on niiiiin osuva nimi, esimerkiksi juuri tämä Iris My Case. Muutenkin KBShimmerillä on osuvasti nimettyjä kynsilakkoja, joista esimerkkinä omistamani 'I Got a Crush on Blue' ja 'Excuse Me, I Blurpled'. 

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)