19. tammikuuta 2017

Viikon OPI: Princesses Rule

Noniin, lupaamani postaussarja saa heti alkaa! Tämähän alkoi lupaavasti, kun en toteuta oikean viikon Throwback-lakkaa... Mutta siis, oikeasti viikko 3 lakka olisi Romeo & Juliet, mutta koska en omista sitä, aloitan viime viikon lakalla eli Princesses Rule.

opi princesses rule

Nyt ollaan kyllä oman mukavuusalueeni ulkopuolella... reilusti.

ö

Eeeeehhh... Vaaleanpunaista? Shimmerinen vaaleanpunainen? Minun kynsilläni? Hulluko olet?! Okei, tämä ei kyllä ole ollenkaan lakka minun makuuni. Vaikka... pakko myöntää, että onhan tämä kaunis kun se kimaltelee niin nätisti. Mutta sävy on ihan kauhee minulle! Tämä olisi täydellinen jos se olisi lila... shimmerinen lila, wau!

viikko 2

Lakka näytti pullossa jo melko läpikuultavalta, joten päätin kokeilla miltä se näyttää kerrostettuna pohjalakkojen päällä.

vertailut

Rigan päällä Princesses Rule näyttää vaaleammalta. Riga on myös läpikuultava, joten lopputulos jäi kuitenkin kynnellä läpikuultavaksi. Ciaten kiss chase peitti jo yhdellä kerroksella, joten Princesses Rule toi vaan kivaa shimmeriä sen päälle. Ihan nätti lopputulos - jos pitää pinkistä.
Yksinään Princesses Rulen sai (melkein) peittämään neljällä kerroksella. Milloin viimeksi olen lakannut kynsille neljä kerrosta värilakkaa?! Onneksi lakka kuivui nopeasti, joten kerrostamiseen ei mennyt hirveen pitkä aika.

Kiitos paljon kommenteista edelliseen postaukseen, ihanaa kun tämä postaussarja sai hyvän vastaanoton! Moni kommentoi, että nämä OPIn klassikot eivät ole kovin tuttuja. Toisaaltahan se on vaan hyvä, niin koemme paljon uutta tämän postaussarjan myötä :) Itsellenikään esimerkiksi tämä Princesses Rule ei ollut entuudestaan tuttu. Tuleepahan käytettyä näitä ei-niin-mieluisia värejä myös :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mun mielestä kans kivoin Rigan päällä, ei ihan NIIN pinkki :D

   Poista
 2. Siis mä ihastuin kyllä tän sävyyn ja shimmeriin ihan täysin! Tää olisi just sellainen mulle sopiva lakka :D Tosin ei ehkä neljän kerroksen peittävyydellä houkuttele ostamaan, mutta silti tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä kieltämättä enemmän suntyyppinen lakka hahaha. Vaikea ehkä uskoa, mutta ei edes ärsyttänyt lakata tällä 4 kerrosta... Lakka kuivui tosi nopeasti, joten pystyi lakkaamaan tosi nopsaa seuraavan kerroksen. Eikä ruttaantunut edes noin monella lakkakerroksella, ihme :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)