1. marraskuuta 2014

Uusia lakkoja - pitkästä aikaa!

En ole pitkään aikaan ostanut uusia kynsilakkoja. Tämän talon toinen asukki on kyllä sitä mieltä, että ois nytkään tarvinnut... Mutta ei nyt välitetä sen huonoista mielipiteistä!

Miljasieni kävi I love me-messuilla ja oli kiltti (kerrankin eheheh) ja diilasi minulle muutaman lakan.

uusialakkoja1

Vasta tilaukseni jälkeen tajusin, että oho, tuli taas ostettua pelkkiä glittereitä... Toisaalta, minusta tuntuu että omistan jo kaikki sellaiset perusväricremet, joten se kai sitten ajaa glitteriostosten pariin.
Kuitenkin, vasemmalta oikealle: Dollish Polish Unicornification, Care Bear Stare ja China Glaze I'm a go glitter.
Unicornification on siis yksi lakka suomalaisten kynsibloggaajien suunnittelemasta kokoelmasta. Vaaleanlilan seassa on erimuotoisia glittereitä: tähtiä, kuita, neliö- ja pyöreitä glittereitä. Ihan suosiolla tätä lakkaa kannattaa kerrostaa jonkun toisen lakan päälle, että ei tule liian monta kerrosta näitä eri glittereitä ja siten epätasainen lopputulos.
Care Bear Staressa on kirkas pohja ja myös samanlaisia glittereitä kuin Unicornificationissa, eli muun muassa tähtiä ja erikokoisia glittereitä.
I'm a go glitter on kirkkaalla pohjalla varustettu glitterpommi. Tässä lakassa on erivärisiä isoja glittereitä.

Äiti kävi Teneriffalla ja toi hieman lakkoja muiden tuliaisten seassa.

uusialakkoja2

OPI Need Sunglasses? on ihan tavallinen, keltainen creme. Entuudestaan minulta löytyy ainoastaan yksi keltainen lakka, ja se on huomattavasti vaaleampi kuin tämä OPIn lakka. Lentokoneesta äiti oli ostanut nails supreme-lakkakyniä, joissa on sekä tavallinen sivellin että tuommoinen pieni kynäpää, jolla saa koristeltua. (en nyt oikein osannut selittää, mutta tuosta kuvasta onneksi näkyy mitä tarkoitan)

Että sellaisia lakkoja! On se kumma kun jotenkin tuntuu saavan enemmän inspiraatiota lakkauksiin kun saa/ostaa uusia lakkoja... Nyt lakkailemaan kynsiä!

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)