25. marraskuuta 2014

Lunta!

Ai että luminen maisema tekee minut onnelliseksi! Lumi toimi inspiraationani tällä kertaa - pakko myöntää että tykkään todella paljon talvesta (vaikka on kylmää, auto aina jäässä yms yms...). 

l2

Tällaiset talviset kynnet sain aikaiseksi! Peukuissa, etusormissa ja pikkurilleissä on OPI Kiss me at midnight-tekstuurilakkaa. Aivan todella, todella upea lakka! Kaksi kerrosta lakkaa kynsillä, jopa yhdellä olisi saattanut pärjätä. Tykkään kun tässä lakassa on hieman isompiakin glittereitä, tulee mieleen tähtitaivas.
Keskisormen ja nimettömien kynsillä on lumikinoksia ja tumma tähtitaivas. Lumikinokset maalasin valkoisella ja hopealla akryylimaalilla, jotta saisin "ulottuvutta". Aika hyvin, jos itse saan sanoa, sain aikaiseksi tuon ulottuvuuden: pelkkä valkoinen väri olisi saattanut näyttää lattealta. Tähtitaivaan kruunaa China Glazen Fairy Dust , koska "#fairydusttheshitoutofeverything".

l1

4 kommenttia:

  1. mä en olekkaan bongannut tuota O.P.I:a aiemmin (häpeä!) mutta onpas nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain tämän synttärilahjaks keväällä enoltani ja vasta nyt ehdin kokeilla sitä ensimmäistä kertaa! Mutta ohhh, on kyl niiiiiiin nätti :3

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)