5. marraskuuta 2014

Kuukauden loppuneet tuotteet

Tai oikeastaan kahden kuukauden ajalta loppuneet tuotteet. Ja tämänkertainen määrä tuotteita on säälittävä! Siis miten kahdessa kuukaudessa voi loppua näin vähän tuotteita? :D Nytkin jäljellä on enää täysinäisiä tuotteita, en saa niitä ikinä käytettyä!

loppuneet tuotteet

En viitsinyt edes kuvata erikseen, kun on niin tylsiä tuotteita...
Erityismaininnan saa LUSHin Ro's Argan Body Conditioner. Eli suihkussa käytettävä hoitoaine iholle. Tykkäsin tuotteesta todella paljon, mutta hajua/tuoksua inhosin. Just sellainen tunkkainen ruusu, yäk. Mutta hoiti tehtävänsä loistavasti, eli suihkun jälkeen ei tarvinnut erikseen rasvailla ihoa. Oiskohan tätä eri tuoksuisena? Täytyy ottaa selvää.
Kaksi dödöä ja naamarasvaa loppui, not bad. Shampootakin käytetty, sheivattu on ja vähän hiuksia laitettu. Carmex-huulirasvaa en käyttänyt loppuun asti, mutta se oli ollut avattuna niin kauan, että varmasti kuhisi bakteereita yäk yäk yäk.

Toivottavasti seuraavassa loppuneiden tuotteiden esittelyssä on hieman kiinnostavampia tuotteita esiteltävänä!

2 kommenttia:

  1. Hellöy! Lushilla on kans African Paradise mut mun mielestä se ei oo yhtä kosteuttava. Siitä en ees osaa sanoo et milleköhän sen "pitäis" tuoksuu mut sen tuoksu kyl häviää suihkun jälkeen kuitenki.. :) Ite tykkään ennemmin tosta Ro's Arganista ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä voisin kyllä ottaa kokeiluun tuon African Paradisen, koska tuo Ro's Argan saa mut kyllä huonovointiseksi hajullaan :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)