2. marraskuuta 2014

Halloween-kynnet

Ei ole perinteisempää halloween-väriyhdistelmää kuin oranssi ja musta. Vähän niinkuin jouluna punainen ja vihreä, ja pääsiäisenä pastellivärit.

Zoya Beatrix on PixieDust kauniissa oranssissa sävyssä. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Halusin myös päästä pikimiten kokeilemaan uusia "kynsilakkakyniä", jotka sain äidiltä tuliaisiksi. Onneksi pakkauksessa oli mukana musta kynsilakkakynä: kynä heilumaan ja halloween-kynsiä tekemään!

halloween2

Kurpitsat on kivannäköisiä ja halusin sitten tehdän "jack o lanterns"-kynnet. Aina yhtä jännittävää kysyä mielipidettä kynsistä avomieheltä, ei ikinä tiedä mitä se vastaa. Tällä kertaa se kyllä sanoi että kynteni muistuttavat kurpitsoita, ohhoh!

halloween1

Tosi pikaisesti vaan tehty, keskiyön aikaan... Mutta kuin sosiaalinen media pursuaa halloween-aiheisia juttuja, niin inspiroiduin siitä!
Täytyy myös kehua noita kynsilakkakyniä. Aluksi olin todella skeptinen niitä kohtaan, koska olen kuullut, että tuollaiset kynät eivät toimi hyvin yms. Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti, kun nämä toimivat kuin unelma. Todella helppoa tehdä pienenpientä kuviota (vaikka ei noista kuvioista uskoiskaan...). Pääsevät kyllä ahkeraan käyttöön jatkossa, kyllästymiseen asti!

1 kommentti:

  1. sillon on kyllä kynnet onnistuneet, jos jopa mis tunnistaa mitä ne esittää....:D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)