16. marraskuuta 2014

Verho-kynnet

En tiedä onko tällä koristelutyylillä omaa nimeä, mutta näistä kynsistä tulee mieleen verhot. Helpot ja nopeat nämä ovat tehdä, plussaa siitä. Näihin meni varmaan 2 minuuttia aikaa (ei oteta huomioon kuivattamista).

v1

Heh, siniset lakat ovat olleet makuuni viime aikoina. Edellisetkin kynnet olivat tummansiniset.
Ihan aluksi lakkasin kerroksen Ciaté Amazing Gracea, joka jäi puuttumaan kuvasta.Sen tehtävänä oli tasoittaa kynnen väriä, on meinaa aika keltaiset kynnet taas vaihteeksi. Sitten vedin päälle juurikin nuo "verhot" Essie Midnight Cami-lakalla. Leveällä sudilla sai heti ensimmäisellä vedolla täydellistä jälkeä! Hetken kuivattelun jälkeen oli vuorossa glitterkuorrutus KBShimmer I Got a Crush on Blue-lakalla. Vaikka kuinka yritin ravistaa pulloa, niin ovat isoimmat glitterit jämähtäneet pullon pohjaan ja sivuille... Ainoastaan etusormen kynteen sain pari isompaa glitteriä, olisi ollut vielä kivempi lopputulos jos kaikilla kynsillä olisi noita isompiakin glittereitä.

v2

Kiireiden ja matkustelun takia pärjäsin näillä kynsillä peräti 10 päivää! Hieman kärkikulumaa ja kasvurajaa oli ainoastaan, huhhuh. Nyt on suunnitteilla seuraava lakkaus ja mieleni tekisi taas lakata tummansinisellä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)