1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden viettoon kynnet

Vuoden vaihdetta vietettiin kahdestaan poikaystävän kanssa täällä keskellä metsää pimeässä, ainoastaan telkkari ja tietokone toivat valoa pimeyteen ;D Tein kuitenkin teemaan sopivat kynnet, ja nämä kynnet kuvastavat rakettitäyteistä taivasta!

uv2

Leikin vähän picmonkeyn efekteillä, tuo efekti sopi niin hyvin tähän aiheeseen, joten oli ihan pakko!

uv3

Kynnet ovat tehty elmukelmumenetelmällä. Tykkään tästä koristelutavasta niin paljon, koska jokainen kynsi on uniikki eikä ikinä tiedä minkälaista jälkeä tulee! Mutta lopputulos on aina miellyttänyt omaa silmääni kuitenkin.

uv1

Ensiksi lakkasin kerroksen OPI Jewel of India. Annoin sen kuivua monta tuntia, tämä on erittäin tärkeä vaihe! Jos lakka on vähänkin kostea, se liukenee kun laittaa toista lakkaa päälle, nimimerkillä Kokemusta löytyy. Joten, muutaman tunnin kuivattelun jälkeen laitoin kerroksen Essie Sexy Divide lakkaa ja töpöttelin elmukelmulla. Tuntuu, että joka kerta tämä koristelutapa sujuu paremmin ja paremmin - kiva huomata edistystä! Kaiken kruunasi Ciatén Part shoes-glitterlakka, joka on sopivan pieniglitterinen eikä peitä lopputulosta liikaa. Lakka myös toi sitä pientä ekstraa, jota lakkaukseen tarvittiin.

6 kommenttia:

 1. Onpas kivat! Jotenki tulee mieleen avaruus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivas, avaruus - sama asia ;D lol, mut kiitti <3

   Poista
 2. Glitteri näyttää tosi kivalta marmoroinnin päällä! Täytyykin kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku sopivan ei-peittävä glitterlakka sopii mainiosti :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)