10. tammikuuta 2014

Peel Off Basen kokeilua

Olen lukenut hieman ristiriitaisia arvosteluita Isadoran Peel off basesta. Jotkut ovat tykänneet siitä tosi paljon eivätkä ole moittineet sen pysyvyyttä tai käytettävyyttä millään lailla. Toisilla taas lakat kuoriutuu kynsiltä muutaman tunnin jälkeen, haju on ihan hirveä ja mitäs muuta kaikkea.

Niiiiinpä, en malttanut kauaa odottaa että pääsen itse kokeilemaan Peel off basea. Näytän tässä samalla minkälaiset kynnet tein ja kirjoitan lopuksi oman arvosteluni Peel off basesta.

kynnet1

Olen maailman laiskin glitterlakkojen käyttäjä, koska yksinkertaisesti vaan vihaan niiden poistamista. Se vie niin paljon aikaa ja voimia!

kynnet2

Tein liukuvärin kahdella eri lakalla. Vaaleampi lakka on Ciaté Ferris wheel ja tummempi MNY joku rändöm. Päälle myös rändöm glitterlakkaa.

kynnet3

Niin, mitä mieltä olen Isadora Peel off basesta? No, se on mielestäni ehkä maailman paras keksintö! Tästä lähtien minusta tulee luultavasti niin glitter kuin hiekkalakkojen suurin ystävä, kun ei tarvitse tuskailla niiden poistamisen kanssa. Haju ei ollut mitenkään häiritsevä myöskään, älkää nyt niin tarkasti sitä nuuskiko ja valittako... Itse tein niin, että puhtaalle kynnelle levitin kerroksen normialuslakkaa, annoin kuivua ja sitten päälle kerros Peel off basea. Antakaa sen kuivua kunnolla! Sitten vaan töpöttelin päälle lakkoja ja sillee. Vuorokauden kuluttua revin lakat pois, en tarvinnut mitään järeämpiä työkaluja. Mutta eivät ne myöskään ihan itsestään lähteneet kuoriutumaan yhtäkkiä. Niin, jotkut olivat myös valittaneet että POB värjää kynnet. Minun kynsiäni se ei ainakaan värjännyt, ehkä sen takia kun alla oli normialuslakka. Kaikenkaikkiaan ehkä paras 8 € sijoitukseni! Kerroin tästä ihmelakasta poikaystävälleni, jota olen koittanut houkutella poistamaan glitterlakkojani foliomenetelmällä. Hän vasta ilahtui tästä uutisesta, koska tämä tietää sitä, ettei hänen enää ikinä tarvitse poistaa lakkauksiani!

11 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että sulla toimii.Pitäs kai koittaa itekki hankkia testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä toiminut hyvin, olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen :)

   Poista
 2. Mulla toi odottaa kaapissa testausta. Odotan mielenkiinnolla pysyykö viikkoa kynsissä ja sen jälkeen lähtee kauniisti vai toivonko liikoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että viikkoa pysyy kynsissä, koska se kuulemma liukenee vedessä joten jos esim käy suihkus tai pesee usein käsiä niin pysyvyys huononee :)

   Poista
 3. Itseäni ei haittaa haju (ei kovin voimakas), eikä mikään muukaan, ainoastaan se haittaa, etten voi luottaa siihen, että kynnet pysyisivät edes yhtä iltaa siistinä, ilman että lakka lähtee irtoamaan. Kaksi kertaa olen testannut molemmilla kerroilla muutamien tuntien kuluttua lähtee lakka jostain sormesta irti. Tosin itsellähän on ongelmakynnet, edes normilakat muutamia merkkejä lukuunottamatta ei pysy kynsissä pari päivää kauempaa nätteinä. Tää toimisi tosi hyvin, jos saisi takuun, että edes yhden illan pysyisi lakat paikoillaan. :p Itselleni epäsiistit kynnet on niin kaamea juttu, että kokisin paniikkia yleisellä paikalla lakkojen irtoillessa. :D Glitterit lähtee täällä tosiaan vähän toivottua helpomminkin pois. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla, ettei tää toimi sulla :( Kyllä nää lähti pois vielä samana iltana kun aloin rapsuttaa, mutta ei lähde irti noin vaan kynsiltä ellei niit ala repii :)

   Poista
 4. Munkin pitäis jo pikkuhiljaa käydä hankkimassa tämä. Mutta aina kun olen ollut sitä hakemassa niin se on ollut loppu! Ja kohta sitä ei varmaan muutenkaan myydä. Mräyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy metsästää kissojen ja koirien kanssa tätä! Tää on kyllä mulle ainakin niin iso pelastus glitter/hiekkalakkojen poistossa :)

   Poista
  2. Nyt sitä voi tilata myös pretty.fistä!

   Poista
 5. Pitää nyt vissiin itsekin hommata Isadoran peel off, vaikka pari pulloa Innisfreen vastaavaa onkin jemmassa.. Mutta tää postaus nyt aiheutti selkeän tarpeen tälle :D Ja lisäksi oli hauskasti kirjoitettu arvostelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voiei! :D Toivottavasti löydät tän, sitä ei kuulemma kovin helppoa ole löytää :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)