9. tammikuuta 2014

Ostoskrapula

Tänään olen potenut ostoskrapulaa. Sain eilen jonkun hulluuskohtauksen kaupungilla, kun tajusin että minulla on 70 euron lahjakortti S-ketjun kaupoille = aleshoppailua Sokoksella! Huhhuh, Sokos varmaan kiittää ;) Kävin myös kaikissa kolmessa Helsingin keskustan Kicksissä ja jokaisesta ostin jotain. Olen kyllä uskollinen asiakas. Seuranani toimi uskollinen Armani, joka kanssa potee tänään niin materialismionnellisuutta kuin ostoskrapulaa.

ostos1

Ostokset kokonaisuudessaan. Aloitetaan Kicksin ostoksilla, niitä on vähemmän.

ostos10

(Kynsi)hullulle kaksi kynsilakkaa. 8 eurolla Isadoran Peel off base (josta juttua lisää huomisessa postauksessa) sekä 50% alennuksessa ollut Orly Plum Noir. Miniorlylle tuli loppujen lopuksi hintaa ainoastaan 3.80 €, ei huono!

ostos5

Mmmmmmm, luomivärejä! Tämä on kuulemma kopio Naked-paletista. Olen himoinnut sitä oikeaa Naked-palettia, mutta jos kerran tämä on viisi kertaa halvempi ja helpompi hankkia ja kuitenkin suora kopio, niin tyhmä olisin ollut jos en olisi ostanut tätä.

ostos6


ostos7

Tarkempia kuvia sävyistä. Eri ruskeansävyjä. Pari mattaa luomiväriä, muut shimmerisiä - namm! Plussaa myös mustasta luomivärinapista, koska käytän sitä rajauksen tekoon aina. Nyt kaikki perusjutut ovat yhdessä paletissa - kätevää!

Sitten Sokoksen ostoksiin.

ostos4

Pahin ansa on, kun saa yhden tuotteen hinnalla kaksi tuotetta. Enkä nyt välttämättä tarkoita, että näiden tuotteiden pitää olla kaksi samanlaista, vaan tykkään just kun on kaksi erilaista tuotetta mutta kuitenkin yhdellä hinnalla! 11.90 € maksoin tästä setistä, eli Rimmel Scandaleyes ripsari ja Scandaleyes musta vedenkestävä kajaali.

ostos8

Ja hups... Lisää kajaaleja, ripsareita ja luomivärejä! Mutta olen vaan niin heikkona tällassiin pakkauksiin, mistä saa paljon tavaraa... Pakkaus oli alkuperäishinnaltaan 29.50 €, mutta onneksi siitä sai 40% pois!

ostos9

Paletissa on neljä eri ruskeensävyistä luomiväriä. Niillä ja ruskeella kajaalilla kuuluu sitten tehdä arkeenkin sopiva smokey eye-meikki.

ostos3

Erittäin hyväksi todettu shampoo, Aussien Colour mate. Tämä shampoo on niin koostumukseltaan kuin tuoksultaan aivan ihana. Hiuksista tulee ihanan pehmeät. Shampoo ei kuitenkaan ole liian pesevä, mutta ei myöskään liian hellävarainen. Maksoi 12.90 €.

ostos2

Loppujen lopuksi eurolla 80 kpl vanulappuja. Näitä kuluu joka päivä, joten oli ihan hyvä ostaa näitä varastoon.

Ja loppuun vielä onnellinen huokaisu ja lainaan ystäväni Miljan sanoja: "Voisin vaan onnellisena kieriä näissä mun kaikissa uusissa kosmetiikkatuotteissa."

11 kommenttia:

 1. Ah kieritään yhdessä kosmetiikkaputeleissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan mukaan vielä kissanameja että saadaan Dexteri houkuteltua myös kierimään kanssamme :3

   Poista
 2. Mitä, nytkö tuota Peel Offia on taas löytynytkin jostain hyllystä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää, Miljan kanssa otettiin kaksi viimeistä Kampin Kicksistä ;D Ja muissa Kickseissä ei ollut ylipäätään noita enää

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oijoi mitä ostoksia ♡ Toi Aussien shampoo on ihan älyttömän hyvää ja ihanantuoksuista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain myös Miljan ostamaan ton shampoon, sekin rakastui siihen tuoksuun! :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva päästä shoppailee kosmetiikkaa oikein kunnolla pitkästä aikaa! Ja kaikkea kivaahan sieltä loppujen lopuksi löytyikin :)

   Poista
 6. Mulla on taas shoppailusta vieroitusoireet menossa, joulun jälkeen ei ole vielä lompakko palautunut :D Mulla on tuo GOSHin paletti eri sävyssä, ja tykkään ihan mielettömästi. Teenkin sillä arkimeikin monesti, kun värit on nätin hillittyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen etten vähään aikaan osta varsinkaan kosmetiikkaa :DD Niinpä, aina tarvii tollassii arkimeikkiin sopivia sävyjä, niitä kuluu niin paljon ainakin omassa käytössä :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)