26. joulukuuta 2013

Viimeinen luukku + joululahjat

Viimeinen luukku tulee pari päivää myöhässä, mutta hiljennyimme blogini kanssa viettämään ihanaa joulua. Nyt jaksamme jatkaa taas postailua!

serendipity

Viimeinen luukku sisälsi ihanan punaisen glitterilakan kirkkaalla pohjalla. Lakan nimi on Serendipity ja sisältää 13.5 ml lakkaa. Kun viime postauksessa kyselin mitä lukijani arvelevat viimeisen luukun sisältävän, lukijani Roosa arvasi oikein! :D Hyvä Roosa!

Olen näköjään tänä vuonna ollut erittäin kiltti (tästä poikaystäväni on eri mieltä, oon kuulemma ollut hankala...), nimittäin lahjoja tuli paljon! En nyt muita lahjoja näytä, ainoastaan ne jotka kuuluvat blogin aihepiiriin eli kynsilakkoja.

Sain kaksi kynsilakkaa. Yksi kynsilakka on mummoltani ja toinen tuli OPIn ja Electroluxin yhteistyössä kehitetty Ergorapido-imurin mukana! :3 Nyt onkin sitten kiva aina imuroida, ennen olen vihannut sitä koska edellinen imurini oli ihan surkea.

joululahjat

Imureita on kolmessa eri väreissä: Alcatraz... Rocks, Embarca dare ya ja Muir muir on the wall. Näistä kolmesta eniten makuuni oli tuo Muir muir on the wall ja siinä se lakka komeilee kuvassa!
Toinen lakka on nimeltään Minnie Style. Minnie Style on kirkaspohjainen glitterlakka söpöine pyöreine glitterpalloineen. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)