15. tammikuuta 2014

Livbox-tuotteiden arvostelu

Tässä postauksessa käyn läpi viisi tuotetta, jotka ovat tulleet Livboxissa. Nämä kaikki eivät ole samasta boxista, vaan keräsin näitä kun huomasin, että olen ehtinyt näitä käyttämään ja osaan arvostella niitä sen perusteella.

Aloitetaan yhdellä lempparituotteella, joka on boxeista paljastunut.

ll2


ll3

Paesen luomiväritrio nimeltään Retro Style. Shimmerisiä luomivärinappeja kaikki, hopea, lila ja tummanharmaa. Tästä tuotteesta ei ole mitään pahaa sanottavaa! Ovat erittäin pigmenttisiä, levittyvät hyvin ja pysyvät hyvin. Itse en käyttäisi näitä arkimeikkiin, koska ovat sen verran shimmerisiä, mutta juhlameikkeihin olen näitä käyttänyt.

ll1

Sitten yks vähän Mjäääh-tuote, koska se ei oikein sovellu omaan käyttööni kun en kohderyhmään kuulu. System 4 Bio Botanical shampoo. Tämä tuli tammikuun boxissa ja otin sen heti käyttöön, että saan sen pois käytettyä. Tästä en kovin montaa käyttökertaa saanut, varmaan kun minulla on niin paksut ja pitkät hiukset. Tämä tuotehan on tarkoitettu hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Haju ei ole mikään erikoinen, ja ei mielestäni vaahtoa tarpeeksi. Eli ei minulle soveltuva, mutta varmasti muuten ihan hyvä tuote.

ll5

ll4

Seuraavaksi yksi aivan todella hyvä tuote! En omistanut ennen tätä yhtäkään huultenrajauskynää ja just olin miettinyt, että pitäisi sellainen ihan peruspunainen huultenrajauskynä ostaa. No sitten saapui Livboxin mukana MSChicin punainen huultenrajauskynä. Tästäkin on vaan hyvää sanottavaa! On tarpeeksi pehmeä, mutta ei kuitenkaan liian pehmeä. Pysyy erittäin hyvin.

ll6

Nivean vartalovoide kuivalle iholle - ja sen kyllä huomasi! Huhhuh, tätä sai kyllä niin hieroa iholle, että se imeytyisi. Koostumus oli erittäin paksu, mutta toisaalta, sellaista tarvitsen juuri tällä hetkellä näinä kylminä pakkaspäivinä. Iho ei kuitenkaan jäänyt tahmeaksi pitkäksi aikaa vaikka aika paksu voide onkin, eli toisin sanoen voide imeytyy hyvin. Haju/tuoksu Niveamainen, luultavasti aika moni tietää miltä Nivean tuotteet tuoksuvat haha. Välillä tämä haju/tuoksu yököttää, välillä tykkään. Tämä oli superpieni näytekoko, joten tästä riitti vain kahdeksi käyttökerraksi (rasvasin siis koko vartaloni).

ll7

Viimeinen tuote tällä kertaa on Ahavan kasvovoide normaalille ja kuivalle iholle. Tämä on kyllä erittäin riittoisa tuote! Koostumukseltaan se ei kuitenkaan ole kovinkaan paksu ja imeytyy hyvin. Tuoksusta tykkään todella paljon, mutta myönnän, että aika vahva haju on ja uskon, että ei kaikki pidä hajusta kasvovoiteessa. Kesällä en tätä käyttäisi, koska se on kuitenkin sen verran kosteuttava ja rasvainen. Muistaakseni tämä on kuitenkin aika kallis naamarasva, joten luultavasti en tätä tule ostamaan uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)