2. tammikuuta 2014

Mysteeri on ratkennut

Muistatteko, kun ihmettelin miksi ihmeessä Ciatén lakkakalenterista tuli kaksi niin samanlaista lakkaa? Lupasin myös kokeilla niitä samaan aikaan, jotta saisin nähdä onko niissä mitään eroa for real.

202

Tein vertailun siis Members only ja Ivory queenin välillä. Ja kappas, olihan niissä sinäänsä aika iso ero! Mutta en tiedä onko se niin positiivinen se ero sittenkään...

vertailu

Sävyltään lakat ovat mielestäni ihan identtiset, mutta niinkuin rakas poikaystäväni sanoi kerran: "Ethän sä osaa ees erottaa värejä toisistaan *vertailee kahta eri lakkaa* onhan näissä huomattava sävyero." Joooooooten, en nyt mene varmuudella väittämään että näiden sävyissä ei ole mitään eroa, koska olen jollakitapaa vähän värisokea hmm...Kuitenkin, isoin ero näissä kahdessa lakassa on koostumuksessa. Ivory queen on creme, ja peittääkin jo kahdella kerroksella. Pientä shimmeriä seassa, ihan kiva lakka. Members only on ihan blääh makuuni: kuvassa kaksi kerrosta, ei peitä. Eli tätä pitäisi laittaa toisen lakan päälle. Minkä värisen lakan päälle tätä pitäisi levittää? Valkoisen? Eikö siitä silloin tulisi ihan samanlainen kuin Ivory queen o.O ma en ummarra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)