11. joulukuuta 2013

Luuuggu 11

Päivät ne vierivät eteenpäin ja sillee. En tiedä minkälaisessa unenpöpperössä olin oikein aamulla, koska luulin että tänpäivän luukusta avautui lakka, mutta kyseessä olikin ihan normi glitter. Kun sitten Armani iltapäivällä kysyi mitä mieltä olin päivän luukusta, sanoin että oli kiva lakka, harmi vaan että mulla on sille jo dupe (Color Clubin Hot couture). Siihen Milja sitten minua valaisi, että tänään tuli ihan pelkkä glitter eikä mikään lakka :D

jb

Tämän glitterin nimi on Jingle belle. Ja nyt soi päässä se ihana joululaulu Jingle bells, jingle bells la la la...
Onhan tämä glitter hieno, mutta mietin vielä miten tätä käyttäisi, vähän sama juttu sen paljettipullon kanssa joka tuli luukusta 4. Kaadanko suoraan kynsille, vai mitä mun oikeen kuuluu tehä?!

2 kommenttia:

  1. Paljetteja ainakin itse käytän niin, että kaadan minigrip pussin päälle jonkun verran ja pienipäisellä dotting toolilla (päällylakalla kostutettu) poimin paljetit ja tökkään kynteen :) Jos haluaa kynnen oikein täyteen glitteriä niin kaata taitetun paperin päällä märälle kynnelle :D Viuhkasivellin on myös kätevä glitterien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Yksitellen asetteleminen on hiiiiiiidasta puuhaa, mutta tuota kaatamista tai viuhkasiveltimen käyttöä voisi taas kokeilla :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)