5. joulukuuta 2013

Vaaleanpunaiset (?) lumihiutaleet

Joo, arvostan erittäin paljon kun päällyslakkaa levittää ja värjää leimat. not. Voishan sitä luulla, että ihan tahallani leimasin vaaleanpunaiset lumihiutaleet, mutta ihan valkoisella konadin lakalla leimailin kuitenkin.

PC050120

Halusin joulukynnet itselleni, ja koulussa kaksi luokkalaista tyttöä kehuivat joulukynsiäni :3 Ja hyvinhän nämä lumihiutaleet sopivat kun tänään satoi jopa lunta!

PC050116

Aluslakkana Ciaté Boudoir, joka tuli luukusta numero 2. Aksenttikynnessä on Ciaté Snow Globe, joka tuli luukusta numero 1. Lumileimat laatasta m59.
Boudoir oli pienoinen pettymys koostumukseltaan. Se on välimuoto cremestä ja sanoisinko jellystä? Kahdella kerroksella näkyi vielä kynsiraja, vaikka se muuten niinku peitti, en osaa oikein selittää :D Sen takia sitten päätin leimata lumihiutaleita peittämään kynsirajan.
Snow Globe oli kans pieni pettymys :D Se näyttää tosi oudolta kynnellä o.O Sitä oli myös vaikea levittää, nuo palaset tahtoivat jämähtää kaikki samaan kohtaan eikä niitä saanu sillee hienon tasaisesti levitettyä.

PC050112

10 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Punainen ja valkoinen on niin nättiä :) Mitä päällyslakkaa käytit, mulla ei ainakaan Seche tee tuollasta? :/ Ja oon huomannu punaisten lakkojen kans, että oli koostumus tai merkki mitä hyvänsä, niin pelkkä tippiraja meinaa aina kuultaa läpi. Ihme juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Käytin Essien "Let it shine"-päällyslakkaa. Se ei ole pikakuivattaja, ihan normipäällyslakka hmm.
   Mun lempparipunainen on creme Bullish on OPI ja peittää kyllä tippirajan ensimmäisellä kerroksella :O

   Poista
 2. Snow Globe näyttää huikealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse olen vähän kahden vaiheilla onko se niin kiva vai ei :P

   Poista
 3. Vitsit miten ihana Snow Globe :o

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)