21. joulukuuta 2013

Loistava luukku nr 21

Eilisen luukkupettymyksen jälkeen luulen, että mikä tahansa lakka joka tänään olisi tullut kalenterista olisi tuntunut superkivalta. Joten, tämän päivän hopeinen glitterlakka on erittäin mieluinen!

confetti

Lakan nimi on sopiva, Confetti. Nyt on sitten kultainen ja hopeinen glitterlakka, kiva juttu!

5 kommenttia:

 1. Eikös Confetti ole kuitenkin hopea hologlitter, eikä kultahopea? :) Mulla on Confetti normikokoisena versiona ja juurikin hologlitterin virkaa toimittamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. whoops, siis hopea. Luulin, että olit tätä lakkaa tarkoittanut kultahopeana.. :D

   Poista
  2. Siis tarkoitin että kalenterin mukana on tullut yksi kultainen glitterlakka (Party shoes) sekä nyt tämä hopeinen glitterlakka :) En tiennyt että se on hologlitter! Mut siinä tapauksessa se muistuttaa jo aika paljon China Glazen Fairy Dustia... :/

   Poista
  3. Itseasiassa tää confetti on paljon isompiglitterinen ja mahdollisuus peittäväänkin lopputulokseen :) Fairy Dustilla peittävää ei taida saada useammallakaan kerroksella kovin helposti. Molemmat kauniita :)!

   Poista
  4. Olet oikeassa, kokeilin tätä just tänään. Fairy Dustia ei saa peittävää, vaan se antaa ainoastaan pieniä söpöjä holopalleroita. Tää confetti on tosi peittävä! Ehkä vähän liian peittävä omaan makuuni :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)