1. heinäkuuta 2013

Hololol

Oli monta päivää niin hieno auringonpaiste, että päätin lakata hololakalla, jotta saisin ottaa seuraavana päivänä uuuuuuuuupeita holokuvia auringossa! Noh, arvatkaapa vain paistoiko se hemmetin aurinko sitten seuraavana päivänä tai entä sitä seuraavana? No ei tietenkään. Niinpä, nyt on luvassa erittäin hienoja holo lol kuvia.

P7010033

Tämä tosiaan on ensimmäinen Nufuni (nr 065), ja sain sen Kynsibloggaajamiitistä ja lakan sponsorina toimi kynsikauppa.com

En omista Nfu Ohin Aqua Basea, jota vaaditaan näiden hololakkojen alle saavuttaakseen optimaalisen lopputuloksen. Nyt tosiaan ymmärsin, miksi se on niin tärkeä... Eihän lakkaamisesta meinannut tulla mitään! Jos liian monta kertaa veti sudilla samasta kohtaa, vei se lakat mukanaan ja jäi kaljuja kohtia (näin ei ole koskaan ennen tapahtunut minulle). Ja jos ei tehnyt tarpeeksi montaa vetoa niin lakka oli erittäin epätasainen ja paksua ja ja ja. Ei hyvä ei. Pitääkö minun nyt ostaa se Aqua Base tämän lakan takia? Toisaalta, voihan sitä kokeilla muiden hololakkojen alle myös...

Toisaalta on ihan turhaa edes laittaa kuva lopputuloksesta, koska kuvasta ei saa mitään selvää holoefektistä, koska se nyt ei vaan kertakaikkiaan näkynyt... Laitetaan nyt kuitenkin.
Esittelin kynsiäni mieskollegalleni, ja heiluttelin sormiani auringossa napatakseni katseellani holoefektin. Mieskollega ei ollenkaa huomannut holoefektiä ja oli erittäin tylsistynyt ja kysyi mitä erikoista noissa nyt sit on. Ootappas vaan kun hankin sen Aqua Basen niin katotaa sitten mitä sanot!

P6210026

3 kommenttia:

  1. Kyllä Aqua Base on ehdottomasti hankkimmisen arvoinen! Käy myös silloin, jos on hieman epätasaisuuksia kynnellä, ja haluaa metallilakkaa ;) Ei nyt ihan kaikkivaltias sekään ole, mutta suuri apu silti :)

    VastaaPoista
  2. Mä suosittelen kans:) Käy myös normi-aluslakan korvaajana ja muiden hankalasti levittyvien lakkojen pelastajana!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)