20. kesäkuuta 2013

Kuukauden testituote

Taas oli se aika kuusta, kun Adenina lähetti minulle tuotteita testiin yhteistyömme kunniaksi. Valitsin tuotteeksi kuuden siirtokuva-arkkisetin, koska minulla on aikaisempi (erittäin hyvä) kokemus juuri näistä Adeninan siirtokuvista. Pakkohan niitä oli saada lisää!

En nyt kaikkia arkkeja ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta yhtä olen kuitenkin! ;D

P6180016

Ensimmäiseksi halusin kokeilla arkkia, jossa oli hempeitä kukkasia, koska ajattelin että ne sopivat hyvin yhteen aika hempeänvärisen Zoya-lakkani kanssa.

(Ennen kuvan ottamista siirtokuva-arkista olin jo ehtinyt silputa siitä kymmenen pientä kukkasta haha)

P6180013

Nämä olivat setin pienimmät siirtokuvat, ja kuitenkin aika isokokoiset pienille kynsilleni... Saa nähdä miten käy muiden kanssa, kun ovat kuitenkin paljon isompia kuin nämä :o

P6180021

Nämä ovat kyllä huippuhyvänlaatuisia, eivät mene rikki vaikka miten koitin (en nyt kuitenkaan tahalteen... mutta kuitenkin). Välillä kuva jopa upposi vesiastian pohjalle, kun jotenkin vahingossa sitä tökkäsin. Kuitenkin se oli vielä hyvässä kunnossa ja totteli loistavasti kynnellä!

P6180017

Paha mennä vertailemaan ovatko nämä Adeninan siirtokuvat parempilaatuisia kuin esim eBaysta ostettavat, mutta jotenkin epäilisin että on haha. Saa ehdottomasti kertoa omia kokemuksiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)