10. heinäkuuta 2013

Hololol pt. 2

Taas kokeiluvuorossa oli lakka, jonka sain Kynsibloggaajamiitistä toukokuussa.  Ja taas lakka oli hololakka, mikä sattuma! Lakan sponsoroi Mimax.

Heräsin kauniiseen auringonpaisteeseen ja ajattelin, JESS, nyt hololakkaa äkkiä kynsille ja ulos kuvaamaan! Aurinko paistoi vielä kun lakkasin, ja vielä kun siistin kynsinauhoja, but wait for it... Kamera kourassa aurinko häipyi eikä enää sinä päivänä näyttäytynyt. Noh, onneksi seuraavana päivänä kävi parempi tuuri ja sain kun sainkin kuvia.


Kyseessä on China Glazen Don't be a luna-tic.


Vaikka miten pyörittelin pulloa käsissäni, en erottanut kovin selvästi holoeffektiä. Ajattelin, että effekti tulee paremmin esille kynsillä.


Oli tämä lakka pienoinen pettymys, suurimman osan ajasta lakka näyttäytyi niinkuin ylläolevassa kuvassa, eli ei kovin holomaisesti.


Tarpeeksi kun vääntää ja kääntää ja aurinko sattuu just täydellisesti osumaan kynsille, niin saattoi bongata efektin. Mjääh, ei tämä kyllä kovin erikoinen ole, aika vaisu värikin. Vaatisiko tämä(kin) alleen Nfu Oh Aqua Basen?

4 kommenttia:

 1. Kyl mun Lunaticiin tulee hyvä holo auringonpaisteessa. Ja ilman holon aluslakkaa. Yritän tosin päästä tästä Lunaticista eroon, oli liian metallinen ja väärän värinen mulle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul ei kyl holoefektii kovin hyvin näyttäytynyt... vai oliko mulla vaan liian kovat odotukset :P

   Poista
 2. Tuntuu, että mullekin käy noin, aina kun päätän varta vasten lakata holoilla :D Mulla ei ole tuota, mutta saman sarjan pari muuta, ja niissä on ihan ok se holo. Ei tietenkään yhtä ihanainen, kuin Nufuissa tai CC:llä ;) Aqua Base ei vaikuta siihen efektiin, se vain auttaa levittämisessä. Tietysti, jos on oikein epätasainen pinta, niin se vähän syö sitä holoa, mutta sulla ei näytä olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta myös tuntuu että se holoefekti jotenkin vähenee päivä päivältä, ihan kuin se kuluis pois :P kyl tuo lakka hieman mun kynsien uria korostaa mielestäni, ehkä sen takia holo ei oo kovin vahva tässä sitte

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)