4. heinäkuuta 2013

Kato äiti, delfiinejä!

Delfiinit ovat kyllä kiehtovia eläimiä, kiehtovat ovat tämänpäiväiset delfiiniaiheiset kynnetkin. Taisi olla tuossa parisen kuukautta sitten kun tilasin Adeninalta delfiini water decalit ja nyt vasta ne pääsivät käyttöön.

Delfiinit uiskentelevat kirkkaassa sinisessä vedessä ja siitä idea sitten seuraaviin kynsiin lähtikin. Glitteriä vähän höysteeksi kuvaamaan hienoa säihkettä, kun auringonsäteet osuvat vedenpintaan.

d2

Kivasti tuo sininen glitter kimaltelee auringonvalossa!

d3

Pakko taas todeta, että siirtokuvat ovat erittäin vaivaton koristelutapa. Niin nopeeta, helppoa, mutta kuitenkin näyttävä lopputulos. Hieman ongelmia tuottaa vasemmalla kädellä siirtokuvien asettelu, mutta kai senkin taidon jossain vaiheessa opi kunnolla.

d5

Alla on liukuvärjättynä pohja kahdella eri sinisellä, sitten decalit ja kärkiin töpöttelin sinistä glitterlakkaa. Helppoa, eikö. Ja oikein kesäisetkin! Näillähän voisi mennä etelään lomailee.

d4

Seuraavia lakkoja tuli käytettyä: OPI I don't vant to be a-lone star, Essie Lapiz of Luxury ja glitterinä toimi Easy Loven joku rändöm lakka,jonka numeroa en muista ;D

d1

11 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)