14. heinäkuuta 2013

Kuukauden testituote

Adeninalta taas tuli terveiset ja uusi testituote käyttöön. Ilokseni he päättivät lähettää meille yhteistyökumppaneille uuden A england-kokoelman lakkoja!

Viime a england lakan kokemus oli miellyttävä, joten tiesin, etten tälläkään kertaa pettyisi. Minulle arvottiin Rose Bower. (Nämä lakat ovat muuten alennuksessa tällä hetkellä, hop hop ostamaan niitä!)

P7120079

Kamerani on kyllä huono, ei se yhtään imartele tätä Rose Boweria... Miljakin haukkui kamerani ihan lyttyyn, I know I know, pitäisi ostaa joku parempi...

Tämä Rose Bower kuitenkin muistuttaa hieman yhdestä toisesta lakasta, nimittäin Orly Miss Conduct. Halusin vertailla niitä ja kysyin Miljalta haluaako hän toimia kynsimallina ja hän suostui (kiltti tyttö).

P7120081

Tuossa ylemmässä kuvassa nuo eivät kyllä yhtään muistuta toisiaan... But trust me, kyllä ne livenä hieman muistuttaa toisiaan ;D

P7120083

Seuraavat kuvat eivät ole kovin hyvälaatuisia, mutta ne olivat parhaat kuvat mitä saatiin a) pienessä hiprakassa b) auringonlaskussa c) ulkona kyykyssä tien vieressä hihittäessä.

P7120093

Miss Conductia on nimettömissä ja peukuissa, Rose Boweria kaikissa muissa. Kyllähän tuosta ylemmästä kuvasta saa aika hyvin selvää niiden eron.

P7120094

Tässä vaiheessa pitää myös kommentoida miten vaikeeta oli lakata Miljan kynnet... Hän kokoajan kritisoi lakkaustaitojani, ihmeteltiin siinä tapaani lakkailla (no kai nyt tuntuu oudolta kun ei kovinkaa usein muiden kynsiä lakkaa!) ja myös opin uuden lakkaustyylin, koska Seche Vite. Kun käyttää Sechee pitää lakata kynnen alle ja ties minne, hyvä ettei koko sormenpäätä tarvinnu lakata! :D Ja helvetti pääsi irralleen kun tuli Sechen vuoro.. Sitä piti sutia niiiiiiiiiin tarkasti joka paikkaan, koska muuten tapahtuu hirveitä. En kyllä ikinä tule hankkimaan Seche Viteä :P

P7120098

Mutta niin, takaisin Rose Boweriin. Erittäin hyvälaatuinen lakka, levittyi tosihelposti ja hyvin. Minä olisin ollut tyytyväinen yhdellä kerroksella, mutta koska joku (Milja) on niin perfektionisti, piti laittaa kaksi kerrosta.

Tämä lakka sävyltään sopi erittäin hyvin Miljan kalpean ihovärin kanssa, vielä pitää kokeilla oman ruskettuneen ihoväriini onko yhtä kaunis. Minulla tosiaan on joku ongelma tiettyjen punaisten lakkojen kanssa, niin saa nähdä miten käy! Ainakin Miss Conduct on tarpeeksi kylmä joten se sopii minulle, mutta tuosta Rose Bowerista en ole 100% varma...

1 kommentti:

  1. Sulle olis haaste mun blogissa. :)
    http://nailiaison.blogspot.fi/2013/08/miten-muokkaan-kuviani.html

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)