3. helmikuuta 2012

Pretty.fi tilaus

Toissapäivänä saapui Pretty.fistä vähän kosmetiikkaa. Niin, tosiaan, kosmettiikkaa sillä olenhan vielä kynsilakkaostolakossa! Nyt olen sitten hurahtanut meikkeihin ja alkanut kokeilee vähän muutakin kuin vaaleanruskeeta silmäluomilla jee!


Tilasin kaksi wet n wildin luomiväripalettia. Yksi maksoi 6,95 €. Näissä lukee mihin mikäkin väri kuuluu laittaa ja sehän on tosihyvä juttu kun kerran olen aloittelija enkä oikein vielä osaa :)
Terotin jeij!
Ripsari, 9.90 € (normihinta joku 15€).
Kajaali, 0.99 €! Ihan tosihyvä laatu ja aion varmasti jatkossakin ostaa tätä.
Pinsetit auts. 2,50 €.

Pretty.fi myy myös kaikkea kynsiin liittyvää , kyllä sieltä varmasti kaikille jotakin löytyy! :) Ja paketti oli muuten tosi kivasti paketoitu :O Tuollaisii styrox (miten se kirjoitetaan?) paloja (tosin vihaan styroxia ja saan kylmiä väreitä ihan liikaa).


4 kommenttia:

 1. Varo vaan, ettei kohta tuu mieshenkilöltä heittoa, että pitäisköhän siun olla kosmetiikka tuotteiden ostolakossa myös jonkin aikaa ;D

  Kivan näköisiä nuo luomivärit ! :)

  VastaaPoista
 2. No Olga, ihan kaikkeen en suostu! Jotainhan mun pitää saada ostaa hehe :D Nuo luomivärit ovat ihan tosihyvänlaatuisia! Tosi pigmenttisiä, suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. Åå toi ripsari on muuten tosi hyvää! :) Levittyy silleen tasasen ohuesti eikä tuu möykkyjä.

  Luin muuten että haluaisit mennä jonnekki avoimiin oviin kymmennes tai yhestoista päivä, ni jos ne on keskustassa ni voidaanhan me mennä sitte lauantaina jos me ei siinä vaiheessa olla ihan insnöade : )

  J

  VastaaPoista
 4. rakas J, olen samaa mieltä kanssasi tuon ripsarin suhteen :) joo mennää lauantaina (11.2) noihin cesarsshopin avoimiin oviin kun ollaan keskustassa! :) Pitää vaan löytää sinne hehe

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)