6. helmikuuta 2012

Lilaa, lilaa ja lilaa.

Minulla on joku kausi, että pakko sisustaa lilanvärisillä jutuilla. Ostin uuden tyynyn jakkaralleni (lila), pöytäliinan (lila) ja päiväpeiton (lila). No pitihän sitten kynnetkin mätsätä kaikkien näiden muiden juttujen kanssa!

 Lakkana käytin Wet n wildin miniä nimeltään Through the grapevine. Hyvälaatuinen lakka joka peitti toisella kerroksella ihan täydellisesti! Peitti se jo ensimmäiselläkin, mutta laitoin huviks toisen kerroksen vielä päälle koska ensimmäisen kerroksen kanssa en ollut niin tarkkana.
Pitkästä aikaa leimailuja taas. Ja koska olin vähän laiska niin leimailin vain nimettömiin ja peukkuihin.

Lopputulos ei ollut aivan siitä parhaimmasta päästä. Tämä nimetön onnistui ihan hyvin. Mutta peukku...

 KÄÄK! Olenko koskaan kuullut "kohdistamisesta"? No ei siltä vaikuta. Meni ihan huti haha. Kuvio kuitenkin onnistui hyvin, kohdistaminen ei. Voivoi, ei voi mitään. Illalla loihdin jotain paljon hienompaa. Minulla on vaan jotenkin ihan tyhjä pää, ei ole yhtään ideoita - inspiraatiota kyllä löytyy.

5 kommenttia:

 1. Blogikin on ihan lila! :D Hienot kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin pisti heti silmään, että nyt on kyllä blogin ulkoasuun hyvin sopivat kynnet :D Oikein söpöiset muutenskin (:

  VastaaPoista
 3. jane: joo unohdin kirjoittaa et blogikin on liila hups. No onneksi sen sentään huomaa, minun mielestäni tää liila väri on huippu! Kiitti :)
  hiutale: haha , kiitti !! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin kiinnitin heti huomiota siihen, et blogikin on liila. Sulla on Oikeesti ihan liila kausi :))

  VastaaPoista
 5. hehe hannele :D saas nähä kuinka kauan tämä liila kausi jatkuu! haluaisin vielä ostaa liilat verhot... ne matsaa silmälasiini jotka ovat myös liilat. ja kohta kaikkeen muuhunki tässä kämpässä... Poikaystäväni taitaa kohta vihata liilaa.. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)