8. helmikuuta 2012

Franskis

Nyt kynsillä on pitkästä aikaa ihan tavallinen ranskalainen manikyyri. Ranskalainen manikyyri on yksi ehdottomasti lemppari manikyyri! Se on elegantti ja niin paljon muutakin. Ranskiksen voi myös muunnella esim laittamalla jotain muuta väriä tippiin ja paljonpaljon muuta.

Tällä kertaa halusin sitten pitkästä aikaa ihan perus ranskiksen. Tottakai koristelin ihan vähän vain. Koristeluihin käytin Sannalta saatuja pinkkejä tähtösiä. Ne piristivät ranskiksen sopivasti!


Eihän nämä ihan täydelliset ole läheltä katsottuna, mutta kaukaata ja sillee ei ihan liian tarkasti katsottuna niin on tosi hienot mielestäni :)


Luonnollinen ranskis tästä tuli. Nimettömissä  ja peukuissa on neljä tähtistrassia.Sannalta saadut tähtöset sopivat tähän maniin kuin nenä päähän!

Ranskiksen toteutin näillä kahdella lakalla. Nimiä en muista. Enkä jaksa nousta ylös sängystä kävelläkseni kynsistudiooni ja etsiä lakat ja sitten katsoa niiden nimet ja sitten unohtaa ne ja sitten mennä uudestaan hakemaan ne jnejne. :D Helmiäisvalkoinen ja ei-peittävä vaaleanpunainen lakka.


Viimeksi kun laskin kuinka monta kokonaan käyttämättä olevia lakkoja löytyy, tuli vastaukseksi 20 kpl. Katsokaa alla olevasta kuvasta kuinka monta lakkaa on vielä jäljellä!

Kaksi! Hyvä minä ! Näillä voisi sitten vaikka toteuttaa jonkun liukuvärjäyksen pitkästä aikaa hmm..

6 kommenttia:

 1. Ihana ranskis! Nuo tähdet näyttää tosi kivalta tuossa rajalla :)

  VastaaPoista
 2. Kivan luonnollinen ranskis :)
  Ja varoitan nyt etukäteen: jo tuo violetti on Bite the bullet, niin siihen jää sitten HYVIN herkästi sudista raidat :/ Muuten on kyllä kiva lakka, mutta oon aina hermoheikkona sen levittyvyyden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :))
   Jep sen nimi on bite the bullet :O oivoi :S no katsotaan miten minulla kestää hermot (yleensä hermot ei tahdo oikein kestää..) :S

   Poista
 3. Ranskikset on hienot ja noi tähdet toimii :))

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)