4. helmikuuta 2012

Ensimmäinen Essie kynsilläni

Kaksi päivää sitten kokeilin ensimmäistä kertaa Essietä. Essien ostin Tallinnasta viidellä eurolla.


Valitsin Tallinnassa tällaisen harmahtavan vaaleansinisen lakan ostettavaksi.Lakan nimi on St Barths Blue. Lakka peitti kahdella kerroksella niin, ettei kynsirajaa näy. Minulla tosin on aika lyhyet kynnet, joten pitemmillä kynsillä vaatisi tämä lakka varmasti 3 kerrosta peittääkseen kynsirajan täydellisesti.


Levittävyydeltään tämä lakka oli hyvä. Annostelussa tosin pitää olla aika tarkkana. Ensimmäiselle kynnelle kun vahingossa tuli laitettua kerralla vähän liikaa, niin levisi kynsinauhoja myöten hups. Helposti oli poispyyhittävä. Nämä kuvat otin tänään, eli kaksi päivää ovat pysyneet kynsillä ILMAN päällyslakkaa! Eli laatu on aivan huippu, ei ole yhtään lohkeillut mistään. Eli jos joku etsii hyvälaatuisia lakkoja niin voin ainakin suositella tätä lakkaa kestävyyden puolesta!

4 kommenttia:

 1. Ooh mikä pysyvyys! <3 Olisikohan Essiellä jotain kivoja sävyjä.. *menee tutkimaan Trans designin sivuja*

  VastaaPoista
 2. Jane; jep, mikä pysyvyys indeed! Essiellä on mielestäni aika perusvärejä myynnissä :) Ei mitään kunnon glitterpommeja tai shokkaavia neonvärejä haha :)

  VastaaPoista
 3. Tää on ihanan värinen.
  Taisin tätä pyöritellä tuolla yhessä kaupassa kädessä, mutta hinta on aika suolainen, että jäi sinne..

  VastaaPoista
 4. mielestäni 5 € tästä pullosta oli ihan hyvä hinta :) en minä 15 € maksaisi tuosta (mitä ne täl hetkel maksaa anttilas :S)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)