14. helmikuuta 2012

Ihanatkynnet.fin tilaus

Ihan muutamia juttuja tilasin Ihanatkynnet.fistä, mutta en voinut olla tilaamatta, minun mielestäni, halpoja China Glazeja (6,50€/kpl).

Pakollinen yhteiskuva:

Joku laatta numero B01. Onko tämä Bundlemonsterin laatta? No anyway, rakastuin tähän! Katsokaa keskellä olevaa merenneitoa!! Näin silmissäni jo Caribbean Frost-lakkaa kynsilläni ja sen päällä merenneito ja jotain kuplia ja "vähän" glitteriä ja ja ja... poks.


China Glaze INGRID. En ole koskaan edes kuullutkaan tällaisesta lakasta, ja en oikeasti ymmärrä miksi! Upea! Eikö kukaan omista tätä kauneutta :<
Btw, kaikki nämä kolme lakat ovat Vintage Vixen-kokoelmasta ja ovat shimmerisiä. Eikä se shimmeri näy kuvissa - tietenkään - koska huono valokuvaaja/kamera.


China Glaze Classic Camel (en tajua miksi sanon/mietin kokoajan että tämän nimi on Camel toe.. Kun kirjotin siniseen vihkooni tämän lakan nii kirjotin melkein vahingossa Camel toe lol.)


China Glaze Midnight Mission. Tämä on tällä hetkellä kynsillä ja on hieno. :)


Kaupanpäällisiä: kaksi minipulloa; yhdessä on punaisia peilaavia tähtiä ja toisessa on vihreetä... simpukanmurskaa? En tiedä mitä ovat, mutta noi voisi sopia niihin merenneitokynsiin.. KESÄ TULE JO!


Koko lysti maksoi 24€ postikuluineen.

8 kommenttia:

 1. Itelläni on kans toi Ingrid, jumatsuikka ku siinä on ihana ruskia lakka! Tykkään, toi Camel:ki näyttää tosi hyvältä ;)
  Oon ite just kans ottamassa omista ihanat kynnet tilauksen lakoita kuvaa... :D

  VastaaPoista
 2. "camel toe" olis kyllä mielenkiintoisen niminen kynsilakka :D Ihania ostoksia!

  VastaaPoista
 3. mirja: puhut niin asiaa! On ihanaihanaihana :) haha, en ollut siis ainoa jota houkutti noi halvat hinnat! :D
  vanquish: hahah jöö :D lol. kiitti !

  VastaaPoista
 4. Camel toe.. :DD
  Wäää, mä oon nähny monessa blogissa noita pikkupulloja ja joskus kirpparilla (tyhmä kun en ostanut) ja ne on niiiin ihania! Ihan tuhosöpöjä, aaaws.. :3

  VastaaPoista
 5. käpsytin: mä oon kans nähny noit pikkupulloja kirppareil ja oon jopa kerran ostanu sellasen paketin :D en vaa raaski käyttää niit koska ne on nii söpöjä lol ja sit ne loppuis :<

  VastaaPoista
 6. Mulla oli juuri vähän aikaa sitten tuota Ingridiä kynsillä. Se on kyllä tosi kaunis ruskea lakka! Täytyy käyttää toistekin ihan pelkältään, kun nyt viimeksi laitoin lastulakkaa vielä päälle. Kävin mäkin katsomassa, oisko pitänyt tuolta nettikaupasta tilata jotain, mutta jätin nyt väliin, kun yritän vähän pitää lakkoa edelleen ja kun noita lakkoja kuitenkin on jo niin paljon. Ainakin vielä onnistuin olemaan sortumatta. :D

  VastaaPoista
 7. Minäkin hihittelin tuolle Camel Toelle... Halvat huvit...?

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)