7. helmikuuta 2012

Minä sorruin...

Olen tehnyt syntiä. Antakaa anteeksi. Mutta en voinut vastustaa... Liian hyvä tarjous osui silmiin. Kiitos Ihanatkynnet.fi siitä, että pilasitte lakkaostolakkoni. Kiva kun China Glazet oli niin kivassa alessa, niin ei voinut muuta kuin tilata koska tällainen tilaisuus sattuu kohdalleni kerran 10 vuodessa. Nyt minulla on huono omatunto ja kiitos ja kumarrus, ostolakko on kesään asti piste.

7 kommenttia:

 1. Mitä sitä huonoa omatuntoa tuntemaan... (: Omasta mielestäni silloin pitää ostaa kun siltä tuntuu eikä murehtia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kun menin lupaamaan lakkalakkoa haha. Olen tosin jo kuukauden ollut ostamatta lakkoja, olen aika yllättynyt! :D

   Poista
 2. Minäkin aina päätän etten osta yhtään uutta ennenkuin entiset ovat käyneet kerran kynsillä.. ei onnistu millään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, sama juttu täällä :D On minulla vielä muutama lakka kokeiltavana ennenkuin pääsen "vanhojen" lakkojen pariin taas :)

   Poista
 3. No älä välitä, me jaksoin ostolakkoa ehkä kaks viikkoa kunnes sorruin. Ja sen jälkeen mitään ostolakkoa ei sitten ole ollutkaan kuin ehkä sen verran mitä olen käymättä kaupassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D nojooo, ei sitä oikeesti voi kieltäytyy jos on ihan TOSIHYVÄ tarjous joka ei koskaan enää tule kohdalle. tyhmyyttä se ois muuten olla käyttämättä tarjousta hyväks! :D

   Poista
 4. Mä en ees pysty määräämään itselleni ostoslakkoa, kun aina kuitenkin sorrun. :D Yleensä aina loppukuista sitä tulee pidettyä kun ei yksinkertasesti oo enää rahaa millä ostella! :D Mut joo haastoin sut blogissani:http://nail-life.blogspot.com/2012/02/just-little-things.html :-)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)