7. huhtikuuta 2018

Seurasin Tartofraisesin kynsitutoriaalia

En tiedä miten paljon seurailette Youtubessa beauty guruja ja kynsitaiteilijoita, mutta itse ainakin seuraan aika paljonkin Youtubessa kaikenmaailman kanavia. Youtubessa on viime aikoina pyörinyt useammalla kanavalla haaste "I tried following X's tutorial", eli periaatteessa yritetään parhaansa mukaan toteuttaa tietyn beauty gurun tekemä meikki.
Ensimmäinen kynsitaiteilija, jota aloin aikoinaan seuraamaan, oli Tartofraises (ranskalainen nainen, aivan mielettömän taitava koristelemaan kynsiä!). Taitoni eivät ole läääääääähellekään hänen taitojaan, mutta ainahan voi yrittää - eikö? Itseäni naurattaa lopputulos, mutta silleen hyvällä tavalla: on tärkeää osata nauraa itsellensä ja sitten seuraavalla kerralla tsempata vähän enemmän.

Katsotaan ensin kuva Tartofraisesin tekemistä kynsistä. Siis apua miten taitava hän on, ihan uskomaton!

tartofraises

Eli sinisissä merkeissä mennään. On hieman laineita muistuttavia koukeroita, on pilkkuja.. ei pitäisi olla vaikeeta - eihän? Oh, little did I know...

fail

Aloitin keskisormen kynnestä, kuten ehkä voi arvata. Heti ensimmäinen kiekura meni pieleen, olipas siitä sitten hyvä jatkaa haha. Noh, aikani näperrettyä oli aika siirtyä nimettömän kynteen, mutta tässä kohtaa voimani olivat ihan lopussa ja vedin yhden öö "viivan" ja pari valkoista palloa perään ja that's it - enempään en tässä vaiheessa enää jaksanut. Joo, oli liian haastava tutoriaali minulle, vaikka Tartofraises saa kaiken näyttämään NIIN helpolta. Sävyt ovat kivat, ne ehkä hieman pelasti tilanteen. Kynnet lähtivät poistoon heti kuvat otettuani, eli eivät olleet kovin montaa tuntia näkemässä päivänvaloa.


1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)