30. huhtikuuta 2018

Iloista vappua!

Vappuun kuuluu neon-värit, hulluttelevat värit. Lakkasin kynteni vapun kunniaksi niin pirteiksi, että taatusti pääsee vapputunnelmaan!

hyvää vappua

Vappuaaton kunniaksi työpäiväni kestää ainoastaan 6h, ja vappupäivä on kokonaan vapaa. Jihuu!

china glaze

Vuoden ensimmäiset neonit pääsi kynsille. Omistan ainoastaan kolme neon-kynsilakkaa, mutta näillä kolmella lakalla pääsee kyllä pitkälle. Tein liukuvärin käyttäen seuraavia lakkoja: Yellow polka dot bikini, The grass is lime greener ja Sun worshiper. Päälle myös Pixie dust, mutta unohdin sen kuvasta!

opi mini

Nyt alan for real kaipaamaan uusia tekstuurilakkoja. Omistan n. 10 tekstuurilakkaa ja ne näkyvät vuorotellen blogissani. Tykkään tekstuurilakoista, mutta miksi ihmeessä lakkamerkit eivät julkaise tekstuurilakkoja yhtä usein kuin muitakin kokoelmia?
No kuitenkin, aksenttikynsillä on tekstuuriliuku käyttäen Brazil sand -kokoelman seuraavia minilakkoja: You're So Flippy Floppy ja I'm Brazil Nuts Over You. Tuo jälkimmäinen on muutamaa käyttöä vaille loppu, mitä minä sitten löydän tilalle kun tekstuurilakkoja ei juurikaan löydy markkinoilta ... :)

Näiden pirteiden kynsien kera toivotan teille kaikille oikein iloista vappua, juokaa paljon simaa ja syökää pari munkkia! Nam :) Seuraavana vuorossa sitten kuukauden loppuneet tuotteet, ja oh boy, niitä tuli kerättyä ISO läjä kerrankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)