16. huhtikuuta 2018

Kaikki kasvonaamioni - tuotearvosteluja!

Olen viimeisen puolen vuoden aikana kiinnittänyt huomattavasti enemmän huomiota ihonhoitorutiineihini. Käytän kasvonaamioita huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin - ja sen kyllä huomaa ihostani heti. Yleensä kärsin kuivasta ihosta talvisin, mutta tänä talvena en kamppaillut kuivan naamaihon kanssa ja uskon syyn olevan juurikin siinä, että olen hoitanut ihoani erilaisilla kasvonaamioilla.

Ennen omistin yhden kasvonaamion, nykyään omistan 7 (joista 6 on avattuna, ja yksi odottaa vielä korkkaamista). Koska olen huomannut ihoni olevan huomattavasti paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin, halusin tehdä tuotearvosteluja käyttämistäni naamioista - jospa nämä vinkit auttaisivat myös teitä!


a1

Aloitetaan tehokkaalla naamiolla, jota käytetään kerran viikossa ainoastaan.

lumene 2 in 1 detoxifying mask and micro scrub

Tämä löytyi Tuurista poistohinnalla, joten en tiedä onko tämä poistunut kokonaan valikoimasta vai pakkauksen ulkonäkö muuttunut. Tämä on jännä tuote, eli levitetään koko kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3 (!!) minuuttia. Tähän ei siis mene koko iltaa, jolloin odotetaan vaikutusaikaa 30 min. 3 min ja sen jälkeen hierot ihoa kostutetuilla sormenpäillä.Huuhtelet naamion pois ja kunnon kerros rasvaa ja seerumia perään - aamulla iho näyttää kuin uudelta. Naamio sisältää pienen pieniä kuorivia osia, joten tämä kuorii ihoa mekaanisesti myös.

the body shop tea tree skin clearing clay mask

The Body Shopin tea tree savinaamio on tehokas, ja se syväpuhdistaa ihoa kunnolla. En oikein tykkää tämän tuoksusta, se tuoksuu vanhalle kellarille tai jollekin vastaavalle. Tämän annetaan kuivua iholla noin 20 minuuttia ja sen jälkeen huuhtelet ihon. Mielestäni ihohuokoset näyttävät huomattavasti pienemmiltä jälkeenpäin.

the body shop himalayan charcoal purifying glow mask

The Body Shopilla on monta hyvää kasvonaamiota, ja lempparini on ehdottomasti tämä Himalayan charcoal purifying glow mask. Tämä levitetään t-alueelle ja annetaan kuivua ~20 min. Kun tämä kuivuu, se imee rasvaa ihohuokosista! Siis wow, ekan kerran kun käytin tätä katsoin haltioituneena kun kaikki rasva imeytyi pois haha. Kyllä saa mustapäät kyytiä! Ensimmäisillä kerroilla tämä hieman kirvelee hetken ajan, ja varsinkin jos on kuivia kohtia (itselläni nenäpielissä kirveli eniten). Kirvely ei kestä montaa minuuttia eikä kirvelyä aiheudu jokaisella kerralla. Tätä kasvonaamiota suosittelen testaamaan!


dermosil hydrating facial mask lingonberry

Kun käytän naamiota johonkin tiettyyn kohtaan, esim syväpuhdistavaa t-alueelle, tykkään levittää muille herkemmille kasvoalueille tätä rauhoittavaa ja kosteuttavaa naamiota Dermosililta. Tämä tuoksuu ihanasti puolukalle! Suosittelen muutenkin multimaskingia, eli esimerkiksi t-alueelle vähän tehokkaampaa ja syväpuhdistavaa naamiota, muille alueille kirkastavaa/kosteuttavaa naamiota.


jorgobe peel off mask

Olin lukenut muista blogeista paljon kehuja tästä JorgObén peel off maskista. Tämä kuulemma on sellainen naamio, joka repäisee KAIKKI mustapäät mukanaan. Valitettavasti minun ihossani on jokin ongelma, eikä juuri mitkään peel off maskit toimi minulla! Ihohuokosistani lähtee todella vähän mustapäitä peel off maskien mukana. Mutta tämä naamio on mielestäni muuten aivan loistava, koska se tekee samaa kuin TBS himalayan charcoal: se imee rasvan pois ihohuokosista. Tässä on aika vahva tuoksu, joka välill alkaa kirvelemään silmissä. Se kestää vaan hetken, kunnes siihen tuoksuun tottuu. En tiedä ostanko jatkossa uudestaan, koska tosiaan tämä ei toimi minulla peel off maskina, vaikka muuten ihan hyvä tuote onkin.


dermosil saunanaamio

Ja lopuksi suosikkikeksintö ever: saunanaamio. Tämä on jo toinen puteli menossa, ilman tätä en käy kotona saunassa! Tämä sisältää pieniä kuorivia osia, joten kun tämän on antanut vaikuttaa ~5min, voi hieroa loput tuotteet kasvojen iholle ja kaulalle/dekolteelle. Tämän jälkeen iho on älyttömän heleä, loistava tuote eikä ole pilattu hinnalla.

Löytyikö joukosta tuttuja kasvonaamioita? Rakastan kasvonaamioiden kokeilua, kerro minulle lempparinaamiosi, jotta saan vinkkejä uusista, hyvistä kasvonaamioista! :)

2 kommenttia:

  1. TBS:n Himalayan on kyllä todella tehokas, musta se on aika samanlainen kuin Glamglown mustassa purkissa oleva, joten hyvä edullisempi vaihtoehto sille.

    VastaaPoista
  2. jättespännande inlägg! Tänk att dermosil har så bra ansiktsmasker, jag är nyfiken på dom båda nu! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)