10. huhtikuuta 2018

Bette Box huhtikuu

Huhtikuun boxit lähtivät hieman myöhässä matkaan ja odottavan aika tuntui ERITTÄIN pitkältä. Noh, tänään sain boxin vihdoin ja viimein. Oliko kaiken odottamisen arvoinen? Njaah, suhtauduin sisältöön aika neutraalisti...

#bettebox

Laitan tuotteet lempparijärjestykseen, eli aloitetaan parhaasta tuotteesta ja lopussa on huonoin tuote.

lumene cc color correcting pen

Boxin arvokkain tuote on Lumene Nordic chic cc color correcting peitekynä. Näitä on kolmessa eri värissä (persikka, violetti ja vihreä). Omani on persikkainen, ja juuri hyvä minulle! Tätä meinaan testata heti huomenna, viime aikoina on tullut nukuttua ihan liian vähän ja huonosti - silmäpussit huutavat hoosiannaa.

oscar de la renta

Ehkä vähän hassua, että toisena lempparina on hajuvesinäyte, mutta tämä tuoksui aivan älyttömän hyvältä! Nämä 2 ml näytteet riittävät käytössäni yllättävän pitkään, koska en pysty käyttämään kovin paljon parfyymia (päänsärkyvaara).

talika

En ole koskaan käyttänyt naamioita silmänalusille, joten nämä Talikan lappuset vaikuttavat kiinnostavilta. Näitä pystyy kuulemma käyttämään 3-4 kertaa ? Wow! Ei turhaa haaskausta :)

himalaya herbals

Himalaya Herbals voide tuoksuu yllättävän raikkaalta. Tätä voi käyttää kasvoille, kaulalle ja koko vartalolle. Aion käyttää tätä vartalovoiteena, ihan jees tuote.

got2b root lifting spray

En ole mikään maailman ahkerin hiustenlaittaja, joten tämä tyvikohottaja saattaa jäädä käyttämättä. Tuoksuu hyvältä, mutta en tiedä miten tämä toimii pitkiin hiuksiini? Boxin mukana tulleessa lappusessa luki, että tämä on ei-pitkähiuksisille? :D

ibero luomiväriapplikaattorit

Ja tuote, jota ilman olisin ihan hyvin pärjännyt... Iberon luomiväriaplikaattorit. Noh, voihan näitä käyttää kynsienkoristelussa esim glittereissä jne? Ehkä jopa liukuvärjäyksessä?


Noh, mitä mieltä olitte boxista? Olikohan tässä boxissa jotain eroavaisuuksia? Maaliskuun boxi oli kaikille tilaajille sama.

10 kommenttia:

 1. Mulla oli ihan erilainen boksi:o Siinä oli Mossan kasvoöljy, eri sy-naamio ja Iberolta setti siveltimiä. Onpas hajontaa bokseissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pikkasen harmittaa etten saanut Mossan kasvoöljyä, se olisi pelastanut koko boxin... Nyt jäi kyllä tosi blaah-fiilis

   Poista
 2. Mulla myöskin samanlainen boksi! Kyllä oli melkoinen pettymys ainakin kun en ikinä ennen oo boksia tilannut. Tämän sisällön perusteella en kyllä tilausta meinaa jatkaakaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei paljon houkuttele jatkaa tilausta! Aika ankeeta, että ei-pitkäaikastilaajia kohdellaan näin paljon huonommin?

   Poista
 3. Nyt oli kyllä pettymys itselleni tämä boxi. Pitkäaikaistilaajien boxin sisältöön olisin ollut tyytyväinen. Olisivat nyt edes pistäneet meillekin nuo siveltimet, eikä tuollaisia turhia luomiväriaplikaattoreita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin saanut boxin, joka sisältää pelkästään Mossan kasvoöljyn ja Lumenen CC-peitekynän olisin ollut TOSI tyytyväinen! Nyt sain yhden kivan tuotteen ja 5 paskaa tuotetta kylkiäisiksi. Tälleen rehellisesti sanottuna :D

   Poista
 4. Pitkäaikaistilaajan versio on kyllä kieltämättä parempi!

  https://charmingnails.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, pitkäaikaistilaajat ja sponsoroidut boxit olivat parempia... kyllä harmittaa.

   Poista
 5. Itse en ole pitkäaikaistilaaja, mutta tilaan boxia suurimman osan vuoden kuukausista aina pätkissä. Ehkä syystä, että en uskalla sitoutua pitkäaikaistilaajaksi. Minulle on nyt pitkään tullut näitä huonompia boxeja ja eivät kyllä ole paljon hymyilyttäneet. Melkeen useammin pettymys, kun boxi saapuu ja tulee avattua. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuussa tuntui kyllä ihan siltä, että 19 € meni ihan hukkaan. Olisin sillä saanut ostettua vaikka luomiväripaletin josta olisin VARMASTI tykännyt. Enkä kaikkee turhaa sälää mitä en tarvitse tai halua.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)